Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Γιάννενα: Τα εγκαίνια του νέου κλειστού θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης κατά την προσεχή επίσκεψή του;

Μπορεί να μη μπόρεσε να κάνει τα εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη του συστήματος τηλεδιοίκησης των τρένων, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη όμως ο Πρωθυπουργός σύμφωνα με πληροφορίες κατά την προσεχή επίσκεψη στα Γιάννενα θα κάνει  εγκαίνια.

Και αυτά θα είναι του νέου κλειστού.

Θα είναι μία δικαίωση για τον κ. Καχριμάνη που φρόντισε να αγοράσει τον σκελετό της ξιφασκίας έναντι του ευτελούς τιμήματος των 2.785.412  ευρώ και κατηγορήθηκε για έλλειψη μελετών και σχεδίων και ότι τα σίδερα λιάζονται εδώ και καιρό στον Κατσικά.

Τώρα θα αντιτείνει κάποιος, τι θα εγκαινιάσει ο κ. Μητσοτάκης, όταν ακόμη δεν έχει βρεθεί ο μόνιμος χώρος, στον οποίο θα στηθεί ο σκελετός του κλειστού της ξιφασκίας για να γίνει το νέο κλειστό, το οποίο θα είναι κόσμημα για τον τόπο μας και στοιχείο ανάπτυξης, κατά δήλωση του Περιφερειάρχη;

Η απάντηση είναι ότι και στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε παρά μόνο ένα τσαντίρι, το οποίο θα εγκαινίαζε ο Πρωθυπουργός ως σταθμό του συστήματος τηλεδιοίκησης!

Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα γίνονται στην Ελλάδα, που ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, με μπροστάρη τον απαράμιλλο Κυριάκο Μητσοτάκη και συνοδοιπόρους  περιφερειάρχες σαν τον Αλέκο Καχριμάνη, που πρώτα αποφασίζει και ύστερα μελετά, τι σκέφτηκε.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *