Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Μάθημα εντομολογίας

 

(όξω ψύλλοι και κοριοί, μέσα η ρόγα η χρυσή ή άλισου-μπάλισου!)

Η «εξαφάνιση» ενός θέματος από τα ΜΜΕ τυγχάνει αντιστρόφως ανάλογη της σημασίας του (π.χ. επίπτωση της υπόθεσης υποκλοπών στις σχέσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ).

Το θύμα πρόκειται εξάλλου σύντομα να καταστεί θύτης δια της ταύτισης του με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και δια πιπεράτων προσωπικών αποκαλύψεων. Αυτό θα νομιμοποιήσει στην συνέχεια την απειλή αποστασίας της λοβερδοβακτηρίας.

Η λοβερδοβακτηρία θα έρθει να τσοντάρει για μια 2η κουλή θητεία, με το αζημίωτο λόγω Novartis κι όχι μόνον …

Εκτός κι αν η όλη παρεξήγηση τακτοποιηθεί μεταξύ συγγενών κι η συμπόρευση με τον τρισκατάρατο συριζα αποδειχθεί μια προσωρινή τσιριμόνια και τίποτε περισσότερο. Εξάλλου οι μεν συριζαίοι δυσκολεύονται ακόμη να χωνέψουν τους πασόκους που μετανάστευσαν στην Κουμουνδούρου προ δεκαετίας, οι δε πασόκοι δεν μπορούν να συγχωρήσουν αυτόν που τους έκλεισε το ένδοξο μαγαζί: «Πασόκ …ωραία χρόνια!».

Ο Coulis ωστόσο φέρεται να αντιπαθεί τον Ανδρουλάκη σχεδόν όσο τον Τσίπρα!

Του κλέβει τους πελάτες τώρα που δεν του βγαίνουνε και τους μετράει τσίμα-τσίμα. Συμπάσχει μαζί του και το συγκρότημα Μαρινάκη, το οποίο σημειωτέον υποστήριξε Ανδρουλάκη με φανατισμό στον β’ γύρο του Δεκεμβρίου:  «To ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τους τόνους απέναντι στην ΝΔ, επιστρέφει στην εποχή των διαχωριστικών γραμμών» κατήγγειλε το ψευδοκεντρώο «ΒΗΜΑ», ξεπερνώντας ακόμη και την copy-paste διαρροή, που ως γνωστόν δημοσιεύτηκε πανομοιότυπη σε τέσσερα sites (ΣΚΑΙ, ΠΘ, in.gr, real)

Πιστεύουν ότι ΚΚΕ (2016), Κουκάκης, εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δουλεύουν όλοι μαζί για τον κ. Ανδρουλάκη και τον νέο κρυφό του συνέταιρο; Την έκανε μήπως την δουλειά η Ευρώπη όπως έσπευσε ασθμαίνουσα να μας πληροφορήσει η καλλίπυγος αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, πράγμα που δεν αποτόλμησε να ισχυριστεί ούτε καν ο μπουκλάκιας της Φθιώτιδος;

Και πως σκοπεύει να αντεπιτεθεί ο εύψυχος Κρης Ανδρουλάκης, τώρα που γνωρίζει ότι η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ θα είναι το επόμενο χτύπημα της δημοκρατίας του Αγίου Μαυρικίου;

Απλώς με διαρροές στην ΕΣΤΙΑ  που λένε ότι το μήνυμα-παγίδα στο κινητό του Ανδρουλάκη ήρθε «μέσα από το ΠΑΣΟΚ» και εξειδικεύει για όποιον τυχόν δεν το κατάλαβε για:«δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που προσπαθούν να εκβιάσουν πάση θυσία την συνεργασία με την ΝΔ».

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Τυχερός άνθρωπος όπως είναι ο 42χρονος κ Ανδρουλάκης διαβλέπει το εξής σενάριο των πέντε αστεριών:

  • Τα «αφεντικούλια» συνεχίζουν να φοβούνται τον Τσίπρα, οπότε στηρίζουν με νύχια και δόντια τον Coulis, αν και ξέρουν ότι δεν τραβάει …
  • Ο Λοβέρδος με την Νovartis, την Νάντια, την Εύα και 3-4 ακόμη παίρνει οδηγίες και αυθωρεί παίρνει τον πούλο.
  • Ο Κούλης βρίσκει έτσι την αναγκαία τσόντα για μια 2η θητεία, έστω και κουτσή, που αποδιαλύει την ΝΔ.
  • Οι συριζαίοι ανατρέπουν τον «ηττηθέντα» Τσίπρα και τον αντικαθιστούν με κάποιον από τους δελφίνους της συμφοράς που διαθέτει η Κουμουνδούρου.
  • Ο ίδιος ο Κρης που το 2024-2025 δεν θα είναι ακόμη 45, θα προβάλει τότε ως η «λύση για το έθνος» με αντιπάλους ταλέντα τύπου Δένδια και Αχτσιόγλου. Αν έχει φύγει από την μέση ο Τσίπρας όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί γι’ αυτόν και το ξέρει. Pasmal!

Αν όμως δεν δουλέψει για πάρτη του; Αν ως πιστός υπάλληλος εκτελέσει ασμένως ότι του πουν τα «αφεντικούλια» και γίνει ο ίδιος τσόντα; Τότε αυτός μεν θα είναι μιας χρήσης αλλά και σε μας θα μείνει η απορία, γιατί δεν άφησε να βγει ο Ανδρέας.

Καθηγητής Μυστήριος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *