Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Κορυφώνεται η αγωνία στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Γράψαμε χθες ότι οι 4  από τις 10 θέσεις ηπειρωτών κεντρο -επιτρόπων του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη φωτογραφηθεί.
Όμως τινες “προεδρικοί” αιθεροβάμονες το αμφισβήτησαν και αντιτείνουν .ότι προτίθενται να εξαφανίσουν εντελώς τις Ομπρέλες και μεταξύ αυτών ακόμη και την βουλευτή Ιωαννίνων κα Τζούφη Μ. Εκεί λένε ότι αποσκοπεί κι η υποψηφιότητα του κ Μάριου Κάτση.
Πρόκειται όμως περί απονενοημένου διαβήματος, δεδομένου ότι, όσους κι αν πάρει ο κ Μ Κάτσης, θα πρέπει η κ Τζούφη να μην συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες πέντε γυναίκες, προκειμένου να μην τύχει του ευεργετήματος της ποσόστωσης φύλου, που σημειωτέον έχει προτεραιότητα. Όπερ άτοπον!

Όσον αφορά τις υπόλοιπες τρεις θέσεις αρρένων, πέραν των κ.κ. Οικονόμου-Γριβα, συνωστίζονται ακόμη 13 μνηστήρες, πλην Κάτση. Εξ αυτών σχετικό προβάδισμα θεωρείται ότι έχουν οι τέως βουλευτές κ.κ. Στέφος, Τσίρκας, Μαντάς αλλά και οι δύο νυν συντονιστές Δημητριάδης και Μίχας. Οι υπόλοιποι για να πλασαριστούν θα πρέπει να κάνουν τις γραμμές τσατάλια.
Η δε μάχη των θηλέων στον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο του metoo, θα κριθεί στις φραξιονιστικές τρισταυρίες και θα αφορά υπαλλήλους γραφείων ή ακόμη και συμπεθέρες, συνυφάδες ή εξαδέλφες. Όσοι περιμένουν να δουν νεο σουφραζέτες να αναδεικνύονται από τις γραφειοκρατικές μανιπουλάτσιες είναι αφελείς! Το πιο χειραγωγημένο κομμάτι της νέας ΚΕ θα είναι εκείνο των θηλέων. Ωστόσο για τους παθιασμένους με τα παραπολιτικά παρασκήνια φίλους της στήλης θα έχουμε λεπτομερές ρεπορτάζ και για αυτό το φλέγον ζήτημα της δαιμόνιας συνεργάτιδός μας κας Ρίτας Πουλακίδα!

Απορίας άξιο παραμένει το πώς και γιατί ο κ Τσίπρας προσπαθεί να αναδείξει σε μείζον πολιτικό γεγονός την εν λόγω κάλπη. Γιατί ταυτίζει την προσωπική του εκλογή με το φαιδρό ερώτημα, ποιος είναι με τους προεδρικούς ή με τις ομπρέλες, με τους συγκλητικούς ή τους πραιτωριανούς και στα καθ’ ημάς με την Όλγα ή την Μερόπη;
Αν πάντως το φοβερό αυτό σχέδιο της “διεύρυνσης” υλοποιηθεί κατα γράμμα, θα αποδειχθει ότι πρόκειται για ένα κόμμα παραγονταραίων, πολύ κατώτερο ακόμη και των πιο παρακμιακών εκδοχών του ΠΑΣΟΚ.

Μάλλον προς την προδικτατορική Ένωση Κέντρου φέρνει!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …

Ο παρατηρητής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *