Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Ζαχάροβα: Το ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας

Νέα επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπολύει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα με ανάρτησή της στο Telegram, με αφορμή τις απελάσεις ρώσων διπλωματών από την Αθήνα.

Στην ανάρτησή της η Ζαχάροβα μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι «Το ελληνικό κράτος, που δημιουργήθηκε χάρη στη βοήθεια της Ρωσίας και του οποίου ο πρώτος ηγέτης ήταν Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, έμεινε ουσιαστικά χωρίς διπλωματικές σχέσεις με τη χώρα μας. Εμείς ποτέ δεν αρνηθήκαμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα με την οποία μοιραζόμαστε την ίδια πίστη, το αποδείξαμε και στις περσινές φωτιές».

Ακόμη η Ζαχάροβα συνδέει τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών με την επίσκεψη της Υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ στη χώρα μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *