Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Ένας Ινδικής καταγωγής και Ινδουιστής στο θρήσκευμα στο τιμόνι της Μεγάλης Βρετανίας

Ένας Ινδικής καταγωγής και Ινδουιστής στο θρήσκευμα είναι προ των πυλών της Ντάουνιγκ Στριτ 10 .

Είναι ο Ρίσι Σούνακ, πρώην υπουργός των Οικονομικών στην κυβέρνηση Τζόνσον, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι της Μεγάλης Βρετανίας, διαδεχόμενος την Λιζ Τρας.

“Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία μεγάλη χώρα, αλλά αντιμετωπίζουμε μία πρωτοφανή οικονομική κρίση. Αυτός είναι ο λόγος που διεκδικώ την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος, ώστε να είμαι ο επόμενος πρωθυπουργός. Θέλω να διορθώσω την οικονομία, να ενώσω το κόμμα μας και να τα καταφέρω για τη χώρα μας¨ ανέφερε ο Ρίσι Σούνικ σε ανάρτησή του στο twitter.

Ο 42χρονος Σούνακ γεννήθηκε στο Σαουθάμπτον της νότιας Αγγλίας από γονείς ινδικής καταγωγής που όμως είχαν μεταναστεύσει στη Βρετανία από την ανατολική Αφρική και είναι άγνωστος εκτός της Μ. Βρετανίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *