Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κόσμος

Πολιτικό βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη προκαλούν τα αποτελέσματα των Ιταλικών εκλογών

Πάγωσε η Ευρώπη από τα αποτελέσματα των χθεσινών Ιταλικών εκλογών στις οποίες σημειώθηκε μία από τις θεαματικότερες πολιτικές ανατροπές.

Το ακροδεξιό κόμμα “Αδέλφια της Ιταλίας” (Fratelli d’Italia, FdI)  με αρχηγό την Τζόρτζια Μελόνι αναδείχτηκε πρώτο κόμμα στο Κοινοβούλιο με ποσοστό κοντά στο 26%.

Να σημειωθεί ότι πριν από τέσσερα χρόνια το νεοφαστικό αυτό κόμμα είχε ποσοστό 4,3%.

Η συμμαχία που σχημάτισε με το άλλο κόμμα της ιταλικής ακροδεξιάς, τη Λέγκα του Ματέο Σαλβίνι, και με τη Φόρτσα Ιτάλια (FI), τη δεξιά παράταξη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, συγκεντρώνει περί το 43% των ψήφων και αναμένεται να εξασφαλίσει απόλυτη πλειοψηφία των εδρών, τόσο στη Βουλή, όσο και στη Γερουσία.

Κατόπιν των αποτελεσμάτων αυτών η κ. Μελόνι προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί να είναι η επόμενη πρωθυπουργός στην Ιταλία.

Έτσι μετά την νίκη της ακροδεξιάς στην Σουηδία, τα αποτελέσματα στην Ιταλία προκαλούν πολιτικό βαρομετρικό χαμηλό στην Ευρώπη, αφού για πρώτη φορά μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου φασιστικό κόμμα βρίσκεται προ των πυλών της εξουσίας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *