Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Γκόντας- Τατιάνα Καλογιάννη: Μια ολέθρια σχέση

Δεν είναι μόνο ο κ. Φίλιος, ο κακός δαίμονας για την αποκαλούμενη ως και δημοκρατική παράταξη στο Δήμο Ιωαννιτών.

Στην αντίπερα όχθη τον ίδιο ρόλο παίζει και ο Νίκος Γκόντας. Δήμαρχος για οκτώ χρόνια και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου για άλλα τέσσερα, ο κ. Γκόντας επιμένει να έχει  καθοριστικό ρόλο στην συντηρητική παράταξη με τις αλλεπάλληλες καθόδους του στις δημοτικές εκλογές.

Αν για τον κ. Φίλιο ο στόχος του είναι ο κ. Μπέγκας, για τον κ. Γκόντα ο στόχος του είναι η κ. Τατιάνα Καλογιάννη.

Μια ολέθρια σχέση που είχε ως αποτέλεσμα το 2019 και το 2023 ο συνδυασμός της κ. Καλογιάννη με τη διάσπαση της συντηρητικής παράταξης να μην καταφέρει να περάσει στο 2ο γύρο και έτσι να διεκδικήσει τη δημαρχία στα Γιάννενα.

Μάλιστα Φίλιος και Γκόντας από θανάσιμοι εχθροί έχουν έλθει τόσο κοντά, που ορισμένοι υποστηρίζουν ότι από κοινού σχεδιάζουν τις κινήσεις τους έχοντας ως σύμβουλο έναν άλλον πρώην Δήμαρχο, τον κ. …Παπασταύρο.

Και ύστερα περιμένουν κάποιοι να απογειωθούν τα Γιάννενα, όταν στην πόλη μας κάνουν κουμάντο για δεκαετίες 5 οικογένειες κάτι που δεν συνέβαινε ούτε επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *