Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Η νέα Δημοτική Αρχή και ο Απόκαυκος

Μία από τις πρώτες ενέργειες της  Δημοτικής Αρχής Ελισάφ ήταν η απόφαση του Γραφείου Τύπου του Δήμου τον Σεπτέμβριο του 2019 να μη μας στέλνει τις ανακοινώσεις του.

Για τέσσερα χρόνια και κάτι μήνες ο Απόκαυκος, ένα σάιτ με μεγάλη αναγνωσιμότητα, ήταν αποκομμένος από τις δραστηριότητες του Δήμου, θύμα της μικροψυχίας και των συμπλεγμάτων της προηγούμενης διοίκησης.

Με την ανάληψη των καθηκόντων από την νέα διοίκηση Μπέγκα ανήμερα Πρωτοχρονιάς πήραμε και το πρώτο e-mail από το Γραφείο τύπου, που αφορούσε την Πρωτοχρονιάτικη συναυλία του Δήμου Ιωαννιτών.

Με την αποκατάσταση, λοιπόν, της επαφής μας  με τον Δήμο, θα έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας για τη δραστηριότητα και  τις αποφάσεις της νέας Διοίκησης, χωρίς να γινόμαστε λαθραναγνώστες και έτσι να ασκούμε πιο έγκαιρη και έγκυρη κριτική.

Και θα το κάνουμε με τον ίδιο αίσθημα ευθύνης, χωρίς φόβο και πάθος, δημοσιεύοντας και τις απόψεις των ενεργών πολιτών, τους οποίους φοβούνταν η προηγούμενη διοίκηση, κατατάσσοντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ στο κοινωνικό …περιθώριο, σύμφωνα με την προσφιλή έκφραση του μακαρίτη Δημάρχου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *