Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ο Χρήστος Μαντάς και ο …αντικαχριμανικός αγώνας

Στέφανος Καραμούτσιος

Στην εποχή μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένα από τα όπλα των πολιτικών, των κομμάτων και των παρατάξεων.

Ο Χρήστος Μαντάς, μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτής, πρώην γραμματέας της Κ.Ο και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος μπορεί να μην διακρίνεται για τον ιδιαίτερο ζήλο του στην αξιοποίηση αυτού του μέσου, έχει όμως λογαριασμό στο FB.

Αν επισκεφθεί κάποιος τον λογαριασμό του,  θα δει ότι το κύριο θέμα των αναρτήσεων του είναι η δράση του κ. Τσακαλώτου ( θεμιτό, αν σκεφτούμε ότι ο κ. Μαντάς είναι από τα πρωτοπαλλήκαρά του) και η μείωση του κ. Κασσελάκη.

Όμως ο κ. Μαντάς πέρα από τις προηγούμενες ιδιότητες, είναι και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο και θα περίμενε κανείς ότι με τις δημοσιεύσεις του θα ηγούνταν του αγώνα για την Ανατροπή του καθεστώτος Καχριμάνη με μια σειρά από δημοσιεύσεις, όπως θα έκανε κάθε πολιτικός του δικού του διαμετρήματος.

Μέχρι σήμερα η προσφορά του κ. Μαντά στον αγώνα αυτό είναι κάποιες ξερές κοινοποιήσεις της παράταξής του και η υψωμένη γροθιά του στην παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής του στο ξενοδοχείο Du Lac.

Τούτων δοθέντων το μόνο που μπορεί να συμπεράνουμε είναι ότι ο κ. Μαντάς δεν θεωρεί σοβαρή υπόθεση την Ανατροπή Καχριμάνη, εκτός και αν θεωρεί ότι με την ανάληψη της Προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ. Τσακαλώτο, θα λυθούν αυτόματα όλα τα προβλήματα.

Και  επειδή αναφερθήκαμε στον κ. Κασσελάκη, να σημειώσουμε, ότι, ενώ για τις άλλες επισκέψεις των υποψηφίων για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα είχαμε δελτία τύπου από την  Ν.Ε του κόμματος, για την σημερινή επίσκεψη Κασσελάκη είχαμε σιγή ασυρμάτου…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *