Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

ΕΝΟΤΗΤΑ στον ΣΥΡΙΖΑ; … Την σκότωσαν, γιατί την αγαπούσαν

Στέφανος Καραμούτσιος

Πληροφορούμαι ότι ο ιερόσυλος νεανίας ετοιμάζεται να ανέβει και στον Παρθενώνα, για να αναρτήσει πανό για τις πλημμύρες!Πρόκειται για αριστερό ακτιβισμό ασύμβατο με το μέγεθος του κατορθώματος Γλέζου-Σάντα που δείχνει ένα έλλειμα γνώσης και συναισθηματικής νοημοσύνης.

Ακριτομύθιες προϊδεάζουν, ότι σκοπεύει να φορέσει χλαμύδα και να απαγγείλει Γκάτσο στην Επίδαυρο. Ζήλωσε, άραγε, δόξα Σικελιανού και της Αμερικάνας  Εύας Πάλμερ που με τα dollars τους βεβήλωσαν τους Δελφούς; Ευτυχώς σύντομα τους τέλειωσαν μέχρι σέντσι …

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έκλεισε τον μετεμφύλιο με την αναγνώριση της Εθνικής Αντίστασης και αυτό το επισφράγισε με την χειραψία Μάρκου Βαφειάδη-Θρασύβουλου Τσακαλώτου που στα γεράματα κατάντησαν κι οι δυό τους παπανδρεϊκοί. Ευτελές επικοινωνιακό κόλπο κι εντελώς ανιστόρητο με τον γιο του Πρωθυπουργού των Δεκεμβριανών …να επωφελείται.

Τα ονόματα Κόκκαλης και Τσακαλώτος αντιβουίζουν ακόμη στις χαράδρες της Μακρονήσου, μιας και οι πρόγονοι τους ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Εμφυλίου. Αυτό δεν τους νομιμοποιεί να βάλουν διόδια στο Μακρονήσι, όσο κι αν είναι extra ευαίσθητοι στα μνημεία και τις μνήμες. Διόδια στο Μακρονήσι ούτε η κ Λίνα Μενδώνη δεν θα έβαζε, αυτή που έκανε έξωση στους αρχαιολόγους για αδόκητο χρήση μνημείων και για ταπεινή ανάμιξη τους με την πολιτική …

Αντιθέτως, θα μπορούσε να πάει ακόμη κι η Ντόρα κι ο Κυριάκος κι όλο το μητσοτακέικο στην Μακρόνησο, προκειμένου να υπενθυμίσουν ότι ο πατέρας τους στις κρίσιμες δεκαετίες ζητούσε να κλείσει το κολαστήριο, να υπάρξει γενική αμνηστία και να νομιμοποιηθεί το ΚΚΕ (όταν άλλοι Κεντρώοι έφριτταν). Πνευματικοί άνθρωποι της εθνικοφροσύνης μιλούσαν τότε περί παρθενώνων … Ό,τι γράφει, δεν ξεγράφει!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΤ

Οι δυο υπογραφές του ήταν κάλπικες . Μούφα η ειδηση! Ήθελε κάλπες μέσα στο χαμό, γιατί βλέπει στις δημοσκοπήσεις, ότι ξεφουσκώνει ο ανάλγητος. Μούφα η είδηση! Έχει προσλάβει τον Μωραίτη και του γράφει στιχάκια και ζηλεύει ο Ρέμος. Μούφα η είδηση! Απαξιώνει τον Φάμελο και τον λέει βαρδιάνο. Ουπς αυτό το είπε ένας δικός μας! Πλακώνει στο ξύλο σεβάσμιους γέροντες της Αριστεράς. Ουπς κι αυτό το έκανε ένας δικός μας!

Δεν με πειράζουν τόσο οι καθ’ έξιν μούφες ανθρώπων που συχνά καταγγέλλουν την ενημέρωση 108, όσο η τραγική άγνοια όλων των νεαρών δημογερόντων, ότι κάθε τικ τόκ του παρείσακτου έχει κοινό ίσο με το ετήσιο τιράζ των εντύπων τους κι όμως αυτοί συνεχίζουν με θρησκευτική ευλάβεια το μιαρό έργο τους.

Όμως δεν είμαστε όλοι αμερικανάκια, υπάρχουν και κάποιοι παλιοί, estimados companeros.

Για τους παλιούς λοιπόν είναι ξεκάθαρη η τακτική στόχευση κινήσεων, όπως του ξεσαλωμένου υποψήφιου περιφερειάρχη Ηπείρου που ο καημός του δεν είναι ο Καρχιμάνης αλλά ο …Κασσελάκης, της μαζικής στοχοποίησης ενός στιχουργού και της απηνούς καταδίωξης οιουδήποτε εκδηλώνεται με τον «ουρανοκατέβατο», ο οποίος ορθώς σας απαντά εκκωφαντικά δια της σιωπής του.

Δεδομένου ότι απειλείται η άνυδρη κάλπη του σύριζα να υπερχειλίσει από ανεξέλεγκτους πληβείους, πρέπει επειγόντως να καταστεί αποκρουστική, κάνοντας την διαδικασία μαντάρα και στέλνοντας τους δυνητικούς ψηφοφόρους πίσω στον ροζ καναπέ τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *