Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Γιάννενα: Δυο κόμματα με ίδιες ακριβώς θέσεις

Ψάχνουν οι πολίτες των Ιωαννίνων για να βρουν πολιτικές διαφορές  στις ανακοινώσεις της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ και της βουλευτού της Νέας Αριστεράς, κυρίας Τζούφη και  δε βρίσκουν ούτε μία και έτσι καθημερινά εδραιώνεται και περισσότερο η πεποίθησή τους ότι η πρόσφατη διάσπαση του κόμματος οφείλονταν σε προσωπικές λόγους.

Η μόνη διαφορά είναι η χρονική στιγμή των ανακοινώσεων, αφού συναγωνίζονται, ποιος θα θίξει πρώτος ένα ζήτημα που αφορά την κοινωνία τοπικά ή πανελλήνια.

Βέβαια σε αυτό η κ. Τζούφη έχει ένα αβαντάζ έναντι της Νομαρχιακής του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και αυτό είναι οι έμμισθοι συνεργάτες, που έχει ως βουλευτής, κάτι που δεν συμβαίνει με το κόμμα από το οποίο αποχώρησε, που δεν έχει ξεμείνει μόνο από βουλευτές αλλά και από επαγγελματικά στελέχη.

Εκτός και αν ο αποσπασμένος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ …Τρικάλων κ. Κοντοτόλη, κ. Στέφος μοιράσει τα καθήκοντά του και εγκατασταθεί στα γραφεία του κόμματος στα Γιάννενα, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με την κ. Κόλλια και αποκατασταθούν κάπως οι ισορροπίες.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *