Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Δεν ήταν επικοινωνιακό λάθος αλλά έγκλημα!

Εάν υπήρχε δικαστήριο που να δικάζει τα επικοινωνιακά λάθη, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ιωαννίνων θα έπρεπε να παραπεμφθεί με την κατηγορία της διάπραξης εγκλήματος.

Γιατί η επιλογή να μιλήσει ο Παύλος Πολάκης  στην μικρή αίθουσα της ΕΗΜ, την ώρα που η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα σκάνδαλα της ΝΔ, αυτό δεν ήταν λάθος αλλά έγκλημα.

Αντί να επιλέξει ως χώρο της εκδήλωσης την Κεντρική πλατεία, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε για μια ακόμη φορά, ανεξαρτήτως της σύνθεσής της ότι πάσχει από πολιτική φοβία.

Ενώ η επιλογή του Παύλου Πολάκη ήταν έξυπνη κίνηση, ο μηχανισμός του κόμματος έκανε το παν για να περάσει στο ντούκου η έλευση στα Γιάννενα του Κρητικού πολιτικού, ο οποίος έχει την δυνατότητα να απευθύνεται σε κοινωνικά στρώματα πέραν των συνηθισμένων ακροατών του στενού πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δύο ανακοινώσεις στα μέσα ενημέρωσης και μια συνέντευξη τύπου, η οποία θα μεταδίδονταν μετά την ομιλία του πρώην υπουργού ήταν όλα  και όλα αυτά που έκανε ο τοπικός μηχανισμός του κόμματος, πριν την βραδινή ομιλία.

Αντί η ευρισκόμενη σε παρατεταμένη χειμερία νάρκη οργάνωση του κόμματος να κινητοποιηθεί και να ξεχυθεί στην πόλη, αξιοποιώντας όλες τις μεθόδους επικοινωνίας, παραδοσιακές και σύγχρονες και να διαμορφώσει τις συνθήκες, ώστε η εκδήλωση να αποτελέσει πολιτικό γεγονός πρώτου μεγέθους- μετά και την εντυπωσιακή απεργιακή εκδήλωση της 9ης Νοεμβρίου, αυτή περιορίστηκε σε μια από τα ίδια, ονομάζοντας ανοιχτή εκδήλωση, μία συγκέντρωση σε έναν μικρό χώρο, που προορίζεται για παρουσιάσεις βιβλίων και αντίστοιχων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Αποτέλεσμα: Ο Πολάκης μίλησε σε ένα περιορισμένο ακροατήριο κομματικών μελών- δεν χωρούσε και άλλους η αίθουσα- τα περίπου 250 μέλη και φίλοι έφυγαν ικανοποιημένοι για όσα άκουσαν αλλά όλα αυτά με την κοινωνία απούσα.

Και ύστερα απορούν πολλοί, γιατί ο κόσμος δεν μετέχει σε πολιτικές εκδηλώσεις…

* Η φωτογραφία είναι του Όμηρου Χαρίση

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *