Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Κάντο όπως ο Αξουργός, κύριε Ελισάφ!

Σε ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αδελφοποιήθηκαν σήμερα οι Δήμοι Ιωαννιτών και Σβέρτε της Ρηνανίας.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Σβέρτε με επικεφαλής τον εκ Λογγάδων καταγόμενο δήμαρχο, κ. Δημήτρη Αξουργό, ο οποίος υπέγραψε μαζί με τον Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ την δήλωση αδελφοποίησης των δύο δήμων.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο δήμοι  δεσμεύονται να συνεργαστούν στους τομείς του τουρισμού, της εκπαίδευσης, της βιώσιμης κινητικότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ψηφιακής διακυβέρνησης, της κοινωνικής πολιτικής, του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι οι τομείς αυτοί είναι σημαντικοί και ευχόμαστε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις και να μη μείνουν στο επίπεδο των ευγενικών προθέσεων, όπως γίνεται συνήθως με τις αδελφοποιήσεις που τείνουν να γίνουν μόδα.

Όμως υπάρχει κάτι σημαντικό, που μπορεί να το αξιοποιήσει ο Δήμος Ιωαννιτών και προσωπικά ο κ. Ελισάφ από αυτή την συνεργασία. Και αυτό είναι η πολιτική κουλτούρα του Δημάρχου του Σβέρτε κ. Αξουργού.

Γιατί ο  Δημήτρης Αξουργός έγινε γνωστός στην Ελλάδα όχι μόνο, γιατί ένας Έλληνας έγινε Δήμαρχος στην Γερμανία αλλά γιατί, αν και η παράταξή του έχει την σχετική πλειοψηφία στον Δήμο Σβέρτε, αυτός κυβερνά πείθοντας τους δημοτικούς συμβούλους του Σβέρτε, κάτι που προξένησε κατάπληξη στην πατρίδα μας.

Αυτή η κουλτούρα της πειθούς και της συναίνεσης είναι που απουσιάζει εντελώς από την σημερινή Δημοτική Αρχή, παρά τις προεκλογικές διακηρύξεις του κ. Ελισάφ για συνθέσεις και γόνιμες συγκλίσεις.

Μια απουσία που προϊόντος του χρόνου έχει στοιχίσει στην Δημοτική Αρχή και περισσότερο στον Δήμο μας, που είδε να χάνονται ευκαιρίες από το πείσμα και την στενοκεφαλιά του Δημάρχου και των συνεργατών του.

Ευχόμαστε οι επαφές του κ. Ελισάφ με τον κ. Αξουργό να του δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσει αντιλήψεις και πρακτικές και στο υπόλοιπο της θητείας του να πολιτευθεί σαν Ευρωπαίος δήμαρχος με πειθώ και συναινέσεις, εγκαταλείποντας την πολιτική της πυγμής που οδηγεί σε συγκρούσεις και αδιέξοδα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα, όσα συμβαίνουν στο Πνευματικό Κέντρο.

Κάντο, όπως ο Αξουργός, κύριε Ελισάφ, και θα βγούν όλοι κερδισμένοι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *