Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Σε πολιτική ήττα πρώτου μεγέθους οδήγησε τον Μωυσή Ελισάφ η σύγκρουσή του με τους μουσικούς του Πνευματικού Κέντρου

Σε πολιτική ήττα προσωπικά του κ. Ελισάφ εξελίχθηκε η διένεξη της Δημοτικής Αρχής με τους μουσικούς της Φιλαρμονικής του Δήμου, η οποία  είχε ως αποτέλεσμα για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης να γίνει η αυριανή παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, χωρίς την συμμετοχή της μπάντας του Δήμου.

Ο αυταρχικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων στο Δημοτικό Ωδείο, στην Συμφωνική Ορχήστρα και τελευταία στην Φιλαρμονική συσπείρωσε τους εργαζόμενους στο Πνευματικό Κέντρο.

Οι πιέσεις και οι εκβιασμοί που ακολούθησαν με τις υπεύθυνες δηλώσεις για εθελοντική συμμετοχή των μουσικών της Φιλαρμονικής έκαναν ακόμη χειρότερη την κατάσταση, αφού οι μουσικοί επέλεξαν να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους και να μη  γίνουν ενεργούμενα  της διοίκησης του Πνευματικού Κέντρου, με ελάχιστους  από τους μουσικούς να υπογράφουν τις κατάπτυστες υπεύθυνες δηλώσεις.

Η μόνη λύση που απέμεινε  για να συγκροτηθεί μπάντα ήταν να φορέσουν ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους και τους συμβούλους της Συμπολίτευσης τις στολές της Φιλαρμονικής, κάτι που ήταν …ανέφικτο για αυτή την παρέλαση.

Έτσι ο κύριος Ελισάφ θα αναγκαστεί αύριο να παρακολουθήσει την παρέλαση δίπλα στον πρωθυπουργό, πίνοντας το πικρό ποτήρι της πολιτικής του ήττας, αφού στην θέση της Δημοτικής μπάντας θα παιανίζει η στρατιωτική μπάντα για τα πολιτικά τμήματα που θα παρελάσουν, κάτι που δεν συνέβη ούτε στην στρατιωτική δικτατορία.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *