Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

“Συνελήφθησαν” από τον Βελόπουλο κοιμώμενοι οι Ηπειρώτες βουλευτές

Δώδεκα βουλευτές έχει η Ήπειρος εκ των οποίων οι 7 ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη και 5 στην Αντιπολίτευση. Μάλιστα σε αυτούς περιλαμβάνεται ολόκληρος Πρόεδρος της Βουλής και δύο υφυπουργοί.

Και όμως κανένας από αυτούς δεν εδέησε να ασχοληθεί με το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, ώστε να γίνει διεθνής τουριστικός προορισμός για όλη τη διάρκεια του έτους, προσελκύοντας εταιρίες χαμηλού κόστους, που είναι ένα αίτημα των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τουρισμό και όχι μόνο.

Μάλιστα μέχρι σήμερα κανένας δεν σκέφτηκε να ερωτήσει την κυβέρνηση για το πώς σκέπτεται να αξιοποιήσει το αεροδρόμιο της Ηπειρωτικής πρωτεύουσας,  υποβάλλοντας έστω και για τα μάτια των …ψηφοφόρων μια ερώτηση στη βουλή!

Και ήλθε σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλος που με ερώτησή του προς τον κ. Κικίλια αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Υπουργέ,

Η τουριστική δραστηριότητα στη χώρα μας αντιμετώπισε μια ιδιαίτερη και σημαντική κάμψη την τελευταία διετία, εξαιτίας της πανδημίας, και η οποία παρατηρείται και θα παρατηρηθεί και εν συνεχεία, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Το φαινόμενο αυτής παρατηρήθηκε εντονότερα στην Ήπειρο, ένα Γεωγραφικό Διαμέρισμα με ιδιαιτερότητες γεωμορφολογικές (ορεινή ως επί τω πλείστον) και το οποίο εκτείνεται μεταξύ της οροσειράς της Πίνδου και του Ιονίου πελάγους. Στην αναπτυξιακή τουριστική προοπτική της Ηπείρου σημαντικό ρόλο θα μπορούσε να διαδραματίσει ο Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων «Βασιλεύς Πύρρος», δια μέσου προσέλκυσης αεροπορικών εταιρειών (και χαμηλού κόστους). Μια εν δυνάμει διαφημιστική προβολή της Ηπείρου και ιδίως των Ιωαννίνων θα ηδύνατο να αποτελέσει μέρος μιας γενικότερης και στοχευμένης τουριστικής στρατηγικής, η οποία θα συνέβαλλε στην αύξηση της εποχικότητας του τοπικού τουριστικού προϊόντος αλλά και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε αυτήν. Επιπρόσθετα, επί του αναδεικνυόμενου θέματος θα μπορούσαμε να προσάψουμε και τη βούληση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού να συνδεθούν αεροπορικώς τα Ιωάννινα με αεροδρόμια της Γερμανίας, ώστε να μετακινούνται Ηπειρώτες του εξωτερικού αλλά και τουρίστες από Γερμανία προς τα Ιωάννινα και κατ΄ επέκταση προς την Ήπειρο.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες, προκειμένου το Αεροδρόμιο των Ιωαννίνων να καταστεί διεθνής τουριστικός προορισμός, δια μέσου διαφημιστικής προβολής του στο εξωτερικό, προκειμένου να προσελκυθούν αεροπορικές εταιρείες ακόμη και χαμηλού κόστους, ώστε κι αυτές με τη σειρά τους να μεταφέρουν τουρίστες αεροπορικώς στην πόλη των Ιωαννίνων και γενικότερα στην Ήπειρο;”

Μπορεί ο κ. Βελόπουλος να έχει διακριθεί στην πώληση κηραλοιφών και επιστολών του Ιησού Χριστού όμως σε ένα θέμα που καίει τους Ηπειρώτες συνέλαβε όλους τους βουλευτές της Ηπείρου κυριολεκτικά κοιμώμενους  και τους “φόρεσε τα γυαλιά”, μήπως και αντιμετωπίσουν την μυωπία από την οποία πάσχουν σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ηπείρου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *