Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Σε καθεστώς έξωσης από τη ΝΔ οι Μητσοτάκηδες

Σήμερα στη ΝΔ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Μίλησαν οι ιδιοκτήτες της παράταξης. Και όχι μόνο μίλησαν αλλά και έστειλαν μήνυμα έξωσης από την ΝΔ του σημερινού ενοίκου της.

Γιατί στη ΝΔ πάντα ένοικοι ήταν οι Μητσοτάκηδες. Και ο ιδιοκτήτης της παράταξης Κ. Καραμανλής χθες στα Ανώγεια ήταν σαφής.

Ο ένοικος παρέβη τους όρους του συμβολαίου που είχε υπογράψει: “Το θέμα των υποκλοπών είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα. Φως λοιπόν! Άπλετο φως. Η επίκληση του απορρήτου σε τέτοιες περιπτώσεις υποτάσσεται στην ανάγκη κάθαρσης του δημόσιου βίου. Όλα στο φως λοιπόν και από εκεί και πέρα απαραίτητες και με διακομματική συνεργασία οι διορθώσεις του θεσμικού καθεστώτος που διέπει και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και την εν γένει λειτουργία των μυστικών υπηρεσιών. Αυτά τα στοιχειώδη για να αποτραπεί η περαιτέρω απαξίωση των θεσμών” επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, κονιορτοποιώντας τα επιχειρήματα και τα ευτελή τεχνάσματα του κ. Μητσοτάκη.

Και δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό ο πρώην πρωθυπουργός. Ο τρόπος που έκλεισε την ομιλία του ήταν καταλυτικός για τον μύθο με το οποίο  εδώ και τρία χρόνια βομβαρδίζονται οι Έλληνες για τις δήθεν υπερ-ικανότητες του κ. Μητσοτάκη.

“Άλλο το να ΄σαι αετός και άλλο να τον κάνεις. Άλλο το να θωρείς κορφές και  άλλο να τις φτάνεις” τόνισε με νόημα ο κ. Καραμανλής, κάνοντας φτερά στον άνεμο τα περί νέου Μωυσή, νέου Τσώρτσιλ, ανίκητου μονομάχου, τσιτάχ  και άλλα φαιδρά με τα οποία ύμνησε η κυβερνητική προπαγάνδα τον σημερινό ένοικο του Μαξίμου.

Ένοικο που από σήμερα πρέπει να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του μετά το μήνυμα της έξωσης που του εστάλη και έχει το όνομα ” κάθαρσις” που είναι επιτακτική ανάγκη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *