Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Ούτε με τους συγκλητικούς ούτε με τους πραιτωριανούς

 

Ανάμεσα στους 66 νεκρούς του ηττηθέντος κορωνοϊού, στη δήλωση Λαβρόφ περί κινδύνου πυρηνικού πολέμου και στον λογαριασμό του ρεύματος, ένα μόνο φωτεινό ορόσημο παρηγορεί τον χειμαζόμενο λαό.

Ο Καίσαρ με την βοήθεια των Πραιτωριανών επιθυμεί να περιορίσει σημαντικά τους θορυβούντες συγκλητικούς της αριστεράς παραδόσεως. Μετά το πρώτο ημίχρονο των πολιτικών τεχνών στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ο λαός καλείται εκ νέου στο Κολοσσαίο για το δεύτερο ημίχρονο της διαπάλης. Θα λάβει χώρα στις 15 Μαίου, υπό τον νοσταλγικό τίτλο “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ (ΝΕΑΣ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.

Στη γιορτή αυτή της παλαιοκομματούρας, που θυμίζει τόσο Ένωση Κέντρου, ελπίζω να καλέσουν για αγωνιστικό χαιρετισμό τον Πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη, της συγγενούς “ΈΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ”.
Απο την μία βλέπουμε τον κ Μητσοτάκη να μετρά καθημερινά την φθίνουσα εκλογική του περιουσία με μανιακή ακρίβεια δευτέρου δεκαδικού ψηφίου και να μαζεύει ακόμη και τις μισοσαπισμένες ρώγες (πχ βασιλοφρόνων).

Καθόλου παράλογο εκ μέρους του μπροστά σε μια μάχη που θα κριθεί ψήφο με ψήφο!
Απο την άλλη βλέπουμε τους συριζαίους οι οποίοι, ενώ ακόμη υπολείπονται δημοσκοπικά, έχουν τόση βεβαιότητα για τον επερχόμενο θρίαμβο τους, που έχουν αποδοθεί σε ένα φιλότιμο αγώνα, πώς οι μισοί θα διώξουν τους άλλους μισούς κι όλοι μαζί τους ψηφοφόρους.

Μπροστά στο γκισέ της εξουσίας είναι βλέπετε σαφώς προτιμότερη η μοναξιά, μόνο που με την μοναξιά ενίοτε δυσκολεύεται κανείς να φτάσει στο γκισέ. Ακόμη δεν τον είδανε, λοιπόν, Γιάννη τον βαφτίσανε!

Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι οι σημερινές σκληρές μάχες “επί της διαδικασίας” και για να μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου δεν είναι παρά το πρόπλασμα της σκληρής μάχης για την μοιρασιά της κυβερνητικής εξουσίας.

Μόνο, που αν τους πάρει χαμπάρι η πελατεία, θα κόψει πέρα.

Όπως έδειξε ήδη το >20% αποχής των εκλεγμένων συνέδρων, αυτή η κυνική εικόνα απωθεί τα “κορόιδα”, που σε τέτοιες περιπτώσεις τρώνε το παραμύθι και καταβάλουν τον ενθουσιασμό τους, χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα.

Και χωρίς τα “κορόιδα” οι έξυπνοι κι οι αδίστακτοι θα μείνουν επί μακρόν στην ουρά στο γκισέ.

Αλήθεια, πόσοι δυνητικοί συριζαίοι θα μείνουν στον καναπέ της αποχής σε αυτές τις εκλογές προς τέρψη του κ Μητσοτάκη; Αυτή είναι εξάλλου κι η μοναδική ελπίδα του.

Το δηλητηριώδες μήνυμα θα είναι αποχή, γιατί ότι όλοι ίδιοι είναι κι αν δεν το πιστεύετε, κοιτάξτε τους λίγο πιο προσεκτικά στο Συνέδριό τους, στο πώς φέρονται μεταξύ τους αλλά και προς τους αγαπημένους ψηφοφόρους τους…

Υ.Γ. Ο κ Τσίπρας, αφού επί μια δεκαετία δεν κέρδισε οριστικά την καρδιά των πασόκων, που αποτελούν το 90% των ψηφοφόρων του, τώρα ανέθεσε το πολύπλοκο εγχείρημα στον Νίκο Μπίστη και την Μαρία Ρεπούση, ως ποσοστιαίους πασοκογενείς. Κάτι ανάλογο γίνεται και στην Ήπειρο με αυτούς, που με ποσόστωση ανέλαβαν το έργο του να γοητεύσουν τους Ηπειρώτες πασόκους.

Και αυθορμήτως έρχεται στα χείλη του καθενός το ερώτημα της περιόδου: Παίρνουν ληγμένα;

Ο Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *