Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Δήμος Ιωαννιτών: Έγιναν τα εγκαίνια του Κέντρου Ενημέρωσης για το ποδήλατο

Έγιναν σήμερα τα εγκαίνια του Κέντρου Ενημέρωσης για το ποδήλατο στον αθλητικό χώρο της Κιάφας, έναν χώρο που αναμορφώθηκε πλήρως, παρουσία του Δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής “το Κέντρο Ενημέρωσης για το ποδήλατο επιδιώκει να αποτελέσει τον χώρο συνάντησης με τους πολίτες και το σημείο εκκίνησης της δύσκολης αυτής προσπάθειας”.
Ο Δήμαρχος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για μια σημαντική δράση στο πλαίσιο της «Μελέτης Ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των πολιτών στον σχεδιασμό ενσωμάτωσης του ποδηλάτου στην καθημερινή ζωή της πόλης», έργο το οποίο υλοποιείται από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών.
Η έναρξη λειτουργίας του Κέντρου με τις παράλληλες ενημερωτικές δράσεις, εντάσσεται επίσης στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων που έχουν οργανωθεί για την υλοποίηση του «ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας», ο τερματισμός του οποίου θα γίνει την Πρωτομαγιά στην πόλη μας.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *