Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Πρωταγωνιστής επεισοδίων ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν στη διάρκεια της Γ.Σ των μετόχων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων σε ξενοδοχείο της πόλης μας με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της επιχείρησης.

Όπως καταγγέλλεται κατά την συζήτηση για τα πεπραγμένα της διοίκησης και την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού της Επιχείρησης ο Πρόεδρος Γρηγόρης Γκίκας μετά την κριτική που του άσκησαν μέτοχοι του ΚΤΕΛ επιτέθηκε φραστικά εναντίον τους χαρακτηρίζοντάς τους ρουφιάνους και διέκοψε την συνεδρίαση.

Στην συνέχεια σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ υπήρξε πρωταγωνιστής επεισοδίων, αφού γρονθοκόπησε μέλος των διαφωνούντων, ο οποίος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, ενώ επιχείρησε να διεμβολίσει με το αυτοκίνητό του άλλον διαφωνούντα!

Το κλίμα ήταν πριν την συνέλευση τεταμένο και οι διαφωνούντες είχαν ζητήσει εισαγγελική προστασία.

Η βασικότερη αιτία της κρίσης που σοβεί στο υπεραστικό ΚΤΕΛ, όπως καταγγέλλουν οι διαφωνούντες μέτοχοι που είναι και οδηγοί, είναι ότι εδώ και καιρό η διοίκηση δεν αναρτά όπως υποχρεούται στο πληροφοριακό σύστημα “ΕΡΓΑΝΗ” το έντυπο 4, με αποτέλεσμα να επιβάλλονται πρόστιμα σε βάρος τους από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια, αφού όσοι υπέστησαν την μήνιν του Πρόεδρου  υποβάλλουν αυτή την ώρα μήνυση για εξύβριση και σκοπούμενη σωματική βλάβη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *