Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
πολιτισμός

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων

Με σημερινή του απόφαση, που πάρθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Σύλλογος των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων αναστέλλει τις κινητοποιήσεις του.

Για την απόφαση αυτή- όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους- λήφθηκαν υπόψη:

  • Η κατάσταση της υγείας του Δημάρχου,
  • Η αύξηση των εβδομαδιαίων προβών που ενέκρινε το Δ.Σ. της ΚΕΠΠΝΑΔΙ στην προχθεσινή τους συνεδρίαση,

  • Η διαβεβαίωση ότι θα συζητηθούν από τη Δημοτική Αρχή εκ νέου τα αιτήματα που διεκδικούν οι μουσικοί με σκοπό την εξεύρεση λύσης,

  • Η συνάντηση που θα υπάρξει μεταξύ του Προεδρείου του Συλλόγου Καθηγητών ΔΩΙ και του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ.Φώτη Βάββα, προκειμένου να εξευρεθούν οι πόροι για τις διεκδικήσεις των μουσικών

Ο Σύλλογος των καθηγητών δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του σε περίπτωση που τα ως άνω δεδομένα τροποποιηθούν ή παύσουν να ισχύουν.

Τέλος το Δ.Σ. του Συλλόγου, όλοι οι καθηγητές του ΔΩΙ καθώς και τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας, στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον Δήμαρχο κ.Μωυσή Ελισάφ για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *