Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Κάνουν πιο οδυνηρή την ήττα τους όσοι υποτιμούν τον Κασσελάκη

Φωτογραφία: Όμηρος Χαρίσης
Ο μόνος μηχανισμός που κινητοποίησε κόσμο για να ψηφίσει στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο ήταν αυτός των βουλευτών, των “πολιτευτών”και των κομματικών στελεχών, που εργάστηκαν με όλα τα μέσα για να ψηφιστεί η Αχτσιόγλου και ο Τσακαλώτος.
Ο κόσμος που ψήφισε Κασσελάκη το έκανε αδιαμεσολάβητα και η παρουσία του στις κάλπες ήταν αυθόρμητη χωρίς τηλέφωνα και πιέσεις.
Ο κόσμος έψαχνε εναγωνίως ένα πρόσωπο που να μην έχει σχέση με τους βυζαντινισμούς και τις δολοπλοκίες των προυχόντων του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασσελάκης βρέθηκε στην κατάλληλη στιγμή.
Προσωπικά δεν τρέφω κανένα θαυμασμό για τον νικητή των χθεσινών εκλογών αλλά όσοι εκφράζονται υποτιμητικά για αυτόν (βλέπε Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος) απλά επιβεβαιώνουν το πόσο ανίκανοι είναι, αφού ηττήθηκαν από ένα πρόσωπο των δυνατοτήτων του Κασσελάκη.
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *