Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Κύμα αγανάκτησης για το νέο ατόπημα Μητσοτάκη (βίντεο)

Κύμα αγανάκτησης διατρέχει τη χώρα για το νέο ατόπημα του  πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ σήμερα στο Μαρούσι σε προεκλογική ομιλία μιλώντας στο ίδιο μήκος κύματος με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ Άρη Πορτοσάλτε ανέφερε μεταξύ των άλλων τα εξής: «Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ βαρύ. Και ξέρω ότι όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι γι’ αυτό το τραγικό ατύχημα το οποίο στοίχισε τις ζωές σε 57 συμπολίτες μας, ανάμεσά τους πολλά νέα παιδιά. Και ξέρω πολύ καλά, φίλες και φίλοι, ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των παιδιών είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό το οποίο έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει ποτέ στη χώρα μας».

Η αναφορά Μητσοτάκη “για τη θυσία των παιδιών στα Τέμπη” προκάλεσε την αντίδραση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης αλλά και χιλιάδων χρηστών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης που στηλιτεύουν την αναλγησία και την έλλειψη ενσυναίσθησης του πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης Πορτοσάλτε μετά το έγκλημα των Τεμπών είχε μιλήσει με ανάλογο τρόπο, υποστηρίζοντας τα εξής:

“Δεν χρειάζεται βέβαια να επιχειρηματολογήσει κανείς για να αποδείξει ότι δεν πρόκειται για θυσία, αφού κανένα από τα θύματα δεν ήθελε να δώσει τη ζωή του για έναν ανώτερο σκοπό αλλά και οι 57 σκοτώθηκαν λόγω εγκληματικών λαθών και παραλείψεων στη λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής, με δεδομένη την ευθύνη της κυβέρνησης” σημειώνεται σε δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Διάβασε σχετικά: Ο Πορτοσάλτε ως μάντης Κάλχας (βίντεο)

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *