Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Αλέκος Καχριμάνης: Τρολάροντας την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μια “εναλλακτική” προσέγγιση έκανε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου  Αλέκος Καχριμάνης για την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Σε αντίθεση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου, τον Πρωθυπουργό, που εκών άκων τίμησε την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου 1973 και πολλούς Νεοδημοκράτες, ο σοφός Νέστορας της αυτοδιοίκησης ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό κείμενο με τίτλο ” Το Πολυτεχνείο, μια υπόθεση για βλάχους”

Φυσικά δεν υποστήριξε ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου ήταν υπόθεση των βλάχων (ήμαρτον κ. Καχριμάνη μου) αλλά ότι οι βλάχοι είναι άμεσα συνδεμένοι με την ίδρυση του Πολυτεχνείου.

Η ανάρτηση αυτή την σημαντική αυτή ημέρα για τον Ελληνισμό μπορεί να αφίσταται των ύβρεων των κάθε λογής Κασιδιαραίων, που βγάζουν τα απωθημένα τους στο διαδίκτυο, υβρίζοντας την μνήμη του Πολυτεχνείου, είναι όμως το πιο  ύπουλο τρολάρισμα των αγώνων των φοιτητών για να μπορεί σήμερα ο κ. Καχριμάνης να εκλέγεται Περιφερειάρχης και με αυτή την έννοια είναι πιο επικίνδυνη από όσα γράφουν οι κάθε λογής θαυμαστές των τανκς.

Ο πονηρός βλάχος με τον τρόπο αυτό κλείνει το μάτι στους ακροδεξιούς και εξευτελίζει συγχρόνως τους “δημοκράτες”που δίκην προβάτων τον εκλέγουν δήμαρχο, νομάρχη και περιφερειάρχη για τόσες τετραετίες, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας καραδεξιός από κούνια που δεν σέβεται όχι μόνο τους αγώνες του λαού για τη δημοκρατία αλλά ούτε αυτούς που τον ψηφίζουν.

Αν δεν είχε δόλο ο κ. Καχριμάνης θα έκανε αυτή την ανάρτηση μια άλλη ημέρα και όχι την ημέρα της 17ης Νοεμβρίου και θα του λέγαμε και “μπράβο”!

Τώρα όμως αυτή η ανάρτηση προσβάλλει και τους αγώνες των φοιτητών και τους βλάχους και για αυτό πρέπει να αποδοκιμαστεί, γιατί ο κ. Καχριμάνης είναι ο πρώτος πολίτης της Ηπείρου και δρα υπονομευτικά για το δημοκρατικό πολίτευμα.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *