Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Η αριθμητική του κ. Μαντά

Στην επιστολή- παρέμβασή του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Χρήστος Μαντάς  μεταξύ άλλων υποστηρίζει ότι εκλέχτηκε 5ος στην σειρά μεταξύ των ανδρών με 215 ψήφους και δικαίως έχει εκλεγεί στην Κ.Ε., αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εκλογή Οικονόμου που με το καθεστώς της ποσόστωσης εκλέχτηκε με 76 σταυρούς, υπολειπόμενος του κ. Μαντά κατά 139 ψήφους.

Βέβαια στην λίστα των υποψηφίων υπάρχει και ο Μάριος Κάτσης που έλαβε 383 ψήφους, ο οποίος λόγω ποσόστωσης δεν εκλέχτηκε, δηλαδή, έλαβε 168 ψήφους περισσότερους από όσους έλαβε ο κ. Μαντάς, αλλά αυτό το αποσιωπά εντέχνως ο κ. Μαντάς, γιατί τότε θα ήταν έκτος μετά τους Τσίρκα, Στέφο, Κάτση, Γρίβα και Ζάψα.

Προ ημερών σε άρθρο του στο left. gr o κ. Μαντάς καταφέρθηκε κατά της …αστικής αριθμητικής που απειλεί να ενσωματώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο αριθμεί ο επιφανής εκπρόσωπος της Ομπρέλας στα Γιάννενα αλλά εμείς με την κλασική αριθμητική γνωρίζουμε ότι το 168 είναι μεγαλύτερο από το 139 και αν ήταν δίκαιος ο κ. Μαντάς, που σαφώς είναι κατά των ποσοστώσεων, θα έπρεπε να αναφερθεί πρώτα στην περίπτωση Κάτση και μετά στην περίπτωση Οικονόμου.

Αλλά μάλλον μετά την αστική αριθμητική υπάρχει και η “αριστερή” αριθμητική που  προφανώς είναι νέος κλάδος των μαθηματικών στον οποίο εντρυφούν οι μύστες της Ομπρέλας και σύμφωνα με την οποίο αριθμούμε κατά πώς μας συμφέρει.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *