Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Τελικά την διεύρυνση την λέγανε Θεοδώρα;

Σχολιάζει ο Τάκης Λιδωρικιώτης

Η άνετη επικράτηση της κ.Τζάκρη στην Κεντρική Μακεδονία ήταν ό,τι το πασοκικότερο συνέβη αυτή την Κυριακή στις εκλογές της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και δικαίως έδωσε το χρώμα στο σχολιασμό όλων των κεντρικών ΜΜΕ. Αντιθέτως, τα παρεπιδημούντα την Κουμουνδούρου μέσα, που συχνά επικαλούνται την προνομιακή πληροφόρησή τους, φαίνεται να κατελήφθησαν εξ απίνης και μάλλον δυσκολεύονται ακόμη να το πιστέψουν.

Αυτό δεν ισχύει βεβαίως για τους πάντα ενήμερους αναγνώστες του Απόκαυκου που γνώριζαν εγκαίρως ακόμη και τα φιλο-αρειανά αισθήματα της θριαμβεύτριας της Θεσσαλονίκης …

Αξιοσημείωτη υπήρξε και η πρωτιά του πασοκογενούς κ. Άρη Αγραφιώτη στην Θεσσαλία ο οποίος φυσικά δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει την ποσόστωση που δικαιούνταν. Αντίθετα σε άλλες περιοχές, όπως πχ στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το πολιτικό φαινόμενο εκφράστηκε αρνητικά, με πρόσωπα ιδιαιτέρως φθαρμένα.

Στην Κρήτη το χρώμα ΠΑΣΟΚ εκφράστηκε με το alter ego του κ Πολάκη, τον κτηνοτρόφο εξ Ανωγείων κ Βασίλη Σμπώκο που λίγο έλειψε να πάρει την δεύτερη θέση όπως επίσης είχε έγκαιρα ενημερώσει ο Απόκαυκος.

Στην Εύβοια εξελέγη ο κ. Συμεών Κεδίκογλου που η προσχώρηση του είχε προκαλέσει την αντίδραση του κ Κοτσυφάκη της ΟΛΜΕ λόγω του ρόλου του στην απόλυση εκπαιδευτικών ως υφυπουργού Παιδείας του κ Σαμαρά. Περιττό να πούμε ότι δεν εξελέγη ο  κ. Κοτσυφάκης…

Τρανταχτά γέλια προκαλεί το ΚΑΠΗ της Κουμουνδούρου με διαφόρους πασοκογενείς 75 ή και 80 ετών, ολότελα ανώδυνους για αυτούς που τους «εξέλεξαν» σε κορυφαίες θέσεις. Η συζήτηση περί γραμματείας Μαριλίζας που είχε επισημανθεί ως χρονικά ύποπτη φαίνεται ότι οδήγησε στο επιθυμητό αποτέλεσμα των διαρροών, δηλαδή στο κούρεμα της κατά την μάχη της αθηναϊκής πρωτιάς.

Στην Ήπειρο το ποιές υποψηφιότητες και με ποιο τρόπο εκφράσανε την συμμετοχή των εκ του ΠΑΣΟΚ προερχομένων, είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Το τελικό σκορ περιλαμβάνει 70 Oμπρέλες και 20wannabesμε τους Προεδρικούς +ποσοστώσεις να προσεγγίζουν τους 200

Εννοείται ότι αν ψήφιζαν οι 172.000, κι όχι μόνο οι 50.000 που ψήφισαν στην κάλπη της Κεντρικής Επιτροπής, η ροπή αυτή θα ήταν εντονότερη. Ωστόσο καμία αισιοδοξία δεν τρέφουμε για το πώς η γραφειοκρατία θα χειριστεί την κατατεθείσα εμπιστοσύνη των πολιτών κατά την στιγμή που ο επικεφαλης την αναθέτει στους ίδιους ανθρώπους που ανέθεσε κι ο ΓΑΠ το ένα εκατομμύριο των δικών του ψηφοφόρων, προ εικοσαετίας.

Είναι αστείο αλλά τα παιδιά της ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑΣ, μεσήλικες πλέον, θα αναλάβουν να οικοδομήσουν και τον νέο ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύοντας τον Τσίπρα με τον Ανδρέα και αποκρύπτοντας φυσικά επιμελως ότι αυτοί οι αφοσιωμένοι Πραιτωριανοί του ΓΑΠ είχαν περάσει στο τέλος μια βολτίτσα κι από Βενιζέλο μεριά, όταν ο ΓΑΠ τους χρειάστηκε…

ΥΓ Οι συριζαίοι επειδή καμιά 50αρια από τους νέους καθοδηγητές τους δεν τους έχουν ξανακούσει, γιατί είναι υπαξιωματικοί του Σπίρτζη, ας αναγνώσουν τον κατάλογο των εκλεγομένων με υπόμνημα την ανθρωπογεωγραφία του Απόκαυκου.

Η ανθρωπογεωγραφία όσων διεκδικούν να εκλεγούν στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *