Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

Κλαυσίγελως

Το φιάσκο του συριζαϊκού συνεδρίου θα ολοκληρωθεί στις 15 Μαίου με την κατά τόπους εκλογή μελών της Κεντρικής Επιτροπής και του μοναδικού υποψηφίου Προέδρου. Προβλέπεται κοσμοπλημμύρα.

Οι μεν μεγαλύτεροι που έζησαν τα κόμματα της μεταπολίτευσης αισθάνονται σαν κι αυτούς που μεγάλωσαν με κωμωδίες της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ για να περιπέσουν αργότερα στις βιντεοταινίες του ογδόντα. Συχνά βέβαια οι βιντεοταινίες εκείνες φιλοξενούσαν μερικούς αξιοθρήνητους γηρασμένους πρωταγωνιστές της λαμπρής περιόδου, που καλύτερα θα ήταν να είχαν πάει σπίτι τους μια ώρα αρχύτερα. Βεβαίως, πονηροί τινές επιχειρηματίες κερδοσκόπησαν εκείνη την εποχή της αθλιότητας κι έβγαλαν περισσότερα κι από τον Φίνο, ενώ σήμερα είναι μέτοχοι του υπέροχου ραδιοτηλεοπτικου τοπίου τύπου Άνω Κολομβίας. Οι αξίες δεν χάνονται.
Οι δε μικρότεροι όσα είδαν στην μορφή πολιτικής, με τις τσιρίδες Τσακαλώτου και τα “συντροφικά” αγκαλιάσματα του Τσίπρα, απλώς τα θεωρούν εκδηλώσεις προγεροντικής άνοιας.
Μόνο τα δύο ψυχιατρεία Δαφνί και Δρομοκαϊτειο αναγνώρισαν στο 3ο συνέδριο την αποθέωση της κομματικής ζωής, τον θρίαμβο της πεφωτισμένης πρωτοπορίας, της ευρισκομένης τόσο υπεράνω της κοινωνίας, ώστε να μην την απασχολεί καν. Οι χειρότεροι μάλιστα όλων αναρωτιούνται ακόμη, ποιο από τα δυο ψυχιατρεία είναι το αριστερό και ποιο το δεξιό, για να το προτιμήσουν. Εξαρτάται όμως πώς το βλέπεις, μπαίνοντας ή βγαίνοντας …

Ο “ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ”

Ο κ Τσίπρας έχασε την ευκαιρία “να το κλείσει” και προτίμησε να ταυτιστεί με την παρακμή του καταστήματος, παρότι τινες τον συμβούλευαν “ρίξτο Αλέξη!”

Το ιστορικό παράδειγμα το έδωσε ο κ Μακρόν που αποχώρησε σπό το ιστορικό Σοσιαλιστικό Κόμμα και είναι επί δεκαετία Πρόεδρος, ενώ το “ιστορικό” λαμβάνει πλέον 2%.

Ίσως και να το ψιλοσκέφτεται να γίνει Μακρόν και γι αυτό να αναζήτησε την γηραλέα του Μπριζίτ στον Μπίστη, τον Κουβέλη, τον Ματζουράνη, τον Κοτσακά , την Κατσέλη και την Βάρτζελη.

Ενώ, δηλαδή, ο Coulis μάζεψε διάφορα τρυφερούδια του εκσυγχρονισμού και έστειλε τις παλιές σημιτοκαραβάνες των “επιτυχημένων” για βρούβες, ο κ Τσίπρας συλλέγει μορμολύκια. Θα πείτε, κανείς δεν πιστεύει στα σοβαρά τον “πασοκογενή” κ Άκη Σκέρτζο αλλά σας διαβεβαιώ ότι ακόμη λιγότεροι του κανενός συγκινούνται από την ποσόστωση προς πασοκογενείς, που θα διασφαλίσει την πολιτική επιβίωση της κας Μαρίας Ρεπούση και των απογόνων της.

Η αληθής ανερχομένη δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τα γερόντια αλλά η φράξια των “φιλόξενων” πραιτωριανών. Ο Καίσαρ για να προφυλαχθεί από τους σπουδαρχίδες συγκλητικούς της αριστεράς παραδόσεως ανέδειξε αυτές τις αδίστακτες και σκοτεινές φυσιογνωμίες ως νεο πόλο εξουσίας, που πιθανώς να αναδειχθεί σύντομα και στον ισχυρότερο.

Όπως σας ενημερώσαμε ήδη, στην ηπειρωτική γη φαντασιώνονται το “10-0” και την πλήρη εξαφάνιση των ομπρελών. Οι άλλως καλούμενοι και “προεδρικοί” είναι στελέχη 55-60 ετών, δοκιμασμένα στην τεχνογνωσία του γλύφτικου ΠΑΣΟΚ της εποχής των ύμνων προς τον ΓΑΠ, ενώ ο χάρος πλησίαζε με μεγάλες δρασκελιές Οι τότε αφοσιωμένοι σήμερα χουχουλιάζουν γύρω από την ξυλόσομπα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο τέως λατρεμένος τους ξυλιάζει στον παγερό βοριά του κ. Νικολάου Ανδρουλάκη!

ΕΚΛΟΓΕΣ

Το ραντεβού με την υστερία δεν είναι για τώρα αλλά για την επομένη των εκλογών. Εκεί θα μετρηθούν κι οι ομπρελαίοι και οι καθ’ έξιν “αφοσιωμένοι”. Ο κ Τσίπρας φαντάζομαι ότι θεωρεί ως βασικό ανταγωνιστή του τον κ Μητσοτάκη του Χάρβαρντ κι όχι τον κ Τσακαλώτο του Ήτον. Κι όσο κι αν τα κάνει ρόιδο ο βασικός ανταγωνιστής του, γνωρίζει ότι η μεγάλη αντίπαλος του στις επερχόμενες εκλογές θα είναι θηλυκού γένους. Θα είναι η κα Αποχή!

Αν ο κ Τσίπρας καταφέρει να πάει στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και τους 1.750.000  ψηφοφόρους του Ιουλίου του 2019 καθάρισε αλλά θα πρέπει να καταβάλει την εν λόγω Κυρία. Αν πιστεύει ότι η απωθητική εικόνα του κόμματος του τον διευκολύνει να γοητεύσει τους απέχοντες, δεν έχει παρά να ρωτήσει το >20% των συνέδρων του 3ου συνεδριου, που απείχαν. Κακό προμήνυμα για την δυνατότητα όλου αυτου του ιδιοτελούς αχταρμά να προξενήσει διάθεση συμμετοχής και συμπόρευσης ακόμη και σε πρώτου βαθμού συγγενείς.

Περιμένοντας λοιπόν να ξαναγίνει πρωθυπουργός απλώς με την … ΔΕΗ, φαίνεται ότι θα μας πήξει στις πομφόλυγες με την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, με το ολιστικό σχέδιο κοινωνικής ανασυγκρότησης και πάνω από όλα με το νέο εθνικό αφήγημα. Κάπως έτσι ο λαός αναμένεται ότι θα καταπνίξει προεκλογικά την αγωνία του για το σε ποιο, άραγε, υπουργείο θα συγκατοικήσουν ο κ. Θάνος Μωραίτης ο επανερχόμενος για τρίτη φορά ως πολλά υποσχόμενος(*) κι η κα Τασία της άκρας Αριστεράς και της παμπειραϊκής εργατιάς.

(*) ο γραμματέας νεολαίας του Άκη, σκληρός λοχαγός/υπουργός του ΓΑΠ και μεταπηδήσας στον κουμπάρο του, κ Σπίρτζη αποτελεί την σύγχρονη συριζαϊκη ελπίδα. Διαθέτει μήπως το κοκαλάκι της νυχτερίδας;

Ο Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *