Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Σιγά τα ωά

Διαμαρτύρονται οι οδηγοί, γιατί ο εργολάβος της ΔΕΥΑΙ στο Πέραμα, στο σημείο που έσπασε ο αγωγός του νερού- με αποτέλεσμα να μείνουν τα Γιάννενα, χωρίς ύδρευση για δύο ημέρες- επισκευάζοντας το όρυγμα άφησε και ένα μικρό σαμαράκι.

Όμως δεν γνωρίζουν ότι το σαμαράκι δεν είναι δείγμα αστοχίας αλλά έγινε ύστερα από πρόταση αστυνομικών της ομάδος Δέλτα, προκειμένου να εξασκούνται στις …σούζες και να μην αναγκάζονται να το κάνουν σε κεντρικές λεωφόρους, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Έτσι δεν θα χρειάζεται και ο ειδήμων σε αστυνομικά θέματα, σερίφης Μπαλάσκας να βγαίνει στα τηλεοπτικά μέσα και να δικαιολογεί την συμπεριφορά συναδέλφων του, λέγοντας “σιγά τα ωά, που έκαναν και μια σούζα, αφού μια πειθαρχική δίωξη για αυτό το παράπτωμα τιμωρείται  μόνο με 30 ευρώ”.

Υστερόγραφο: Διαψεύδει κατηγορηματικά ο κ. Άρης Μπαρτζιώκας ότι και ο ίδιος συνέβαλε στην κατασκευή αυτή, ως αντίδωρο στη ματαιωθείσα πίστα δικυκλιστών στην Κιάφα, που δεν πρόκανε να την πραγματοποιήσει ο κ. Αρλέτος.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *