Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων

 

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ιωαννίνων εκφράζει, με ανακοίνωσή της, την ανησυχία για την παρατεταμένη διακοπή από το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων των δρομολογίων στα χωριά της περιοχής της Κόνιτσας. Η διακοπή αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλα από καιρού καταργηθέντα στην πράξη δρομολόγια, σε χωριά της περιοχής Μετσόβου (Μηλιά, Ανήλιο, Ανθοχώρι) ή και σε άλλα, όπως στη Λίπα  ή στους Ραφταναίους.

“Η συμπεριφορά αυτή της διοίκησης του ΚΤΕΛ εντείνει την ήδη υπάρχουσα    εγκατάλειψη  των κατοίκων  των ορεινών και απομακρισμένων περιοχών του Νομού μας”,  σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

“Με αφορμή και τα δελτία τύπου των συνδικαλιστικών οργάνων των εργαζομένων στις Μεταφορές Ηπείρου-Κέρκυρας, καθώς και των εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν.Ιωαννίνων που είδαν το φως της δημοσιότητας καλούμε τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων να επανεκκινήσει τα δρομολόγια σε όλες τις περιοχές που έχουν καταργηθεί στην πράξη, με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και στις αποφάσεις των δικαστηρίων που τους αφορούν.

Ταυτόχρονα η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από την Περιφέρεια Ηπείρου, ως εποπτεύουσα αρχή για το συγκοινωνιακό έργο, να αναλάβει τις ευθύνες της για την άμεση επαναφορά των δρομολογίων που έχουν διακοπεί.

“Θεωρείται προφανής η συμπαράστασή μας στους ακρίτες- κατοίκους, καθώς και στους εργαζόμενους στις μεταφορές” καταλήγει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *