Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Tο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων δίπλα στα «γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ»

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και με την παρουσία του Βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Ιωάννη Τσίμαρη, επισκέφθηκε το Παράρτημα ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων.

Σε ανακοίνωση μετά την επίσκεψη το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής αναφέρει:

“Λίγες μέρες πριν τη νέα χρονιά, οφείλουμε να αναδεικνύουμε την προσπάθεια δομών που  υποστηρίζουν συνανθρώπους μας, ενήλικες και παιδιά, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για θεραπεία, εκπαίδευση, αποκατάσταση και ένταξής τους στην κοινωνία, ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν τα αυτονόητα για τους περισσότερους από εμάς, όπως μια ομαλή καθημερινότητα και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο κα Βασιλική Κωστή-Παπαβασιλείου και την Διευθύντρια κα Βασιλική Μάστακα και ενημερωθήκαμε αναλυτικά για το πλαίσιο λειτουργίας. Ξεναγηθήκαμε στους χώρους της δομής και από κοινού αναγνωρίσαμε την αναγκαιότητα υποστήριξης του έργου τους.

Μοιράσαμε δώρα και δηλώσαμε εμπράκτως ότι θα βρισκόμαστε δίπλα τους.

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το δώρο που μας προσέφεραν, δημιουργία των παιδιών της δομής.”

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *