Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Μια ασυνήθιστη κίνηση της Τατιάνας Καλογιάννη

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προέβη η κ. Τατιάνα Καλογιάννη, επικεφαλής της παράταξης Ιωάννινα_2023. Μια ενέργεια που δείχνει το πολιτικό της ήθος.

Συγκεκριμένα η κ. Καλογιάννη με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (που έγινε δια περιφοράς) με ανακοίνωσή της εκφράζει την εκτίμησή της στις παρατάξεις «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και «Αριστερή παρέμβαση στα Γιάννενα – Αγωνιστικό Μέτωπο» που δεν θα εκπροσωπούνται στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων αυτών, Λάζαρο Νάτση, Βλάση Παπαχρήστο και Χρήστο Πατσούρα.

“Με τους συναδέλφους αυτούς δεν είχα προγενέστερη σχέση και δεν προερχόμαστε από συγγενείς ιδεολογικούς ή καλύτερα κομματικούς χώρους. Όμως, οφείλω να καταθέσω σήμερα την βαθιά εκτίμησή μου προς το πρόσωπό τους για την συμπεριφορά και την επίδοσή τους στις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν διαρκώς και ουσιαστικά παρόντες στις συνεδριάσεις, κατέθεταν τις απόψεις τους με λεπτομέρεια, σαφήνεια και τεκμηρίωση με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση απόψεων κοινωνικά ωφέλιμων και αποδεκτών για το κοινό καλό” σημειώνει η κ. Καλογιάννη, αποδεικνύοντας ότι πέρα από ιδεολογικές διαφορές στα δημοτικά συμβούλια υπάρχει χώρος για δημιουργικές συγκλίσεις, όταν το ζητούμενο είναι το συμφέρον των δημοτών και όχι τα παραταξιακά συμφέροντα.

Επίσης η κ. Καλογιάννη ευχαριστεί και τους συμβούλους της παράταξής της, Σπύρο Γκίζα, Βασίλη Αργύρη, Στάθη Σιούτη και Φίλιππο Ευαγγέλου “για τη μεγάλη συνεισφορά τους στη δημιουργία και την εξέλιξη της παράταξή της καθώς και για την εποικοδομητική συμμετοχή τους στις διαδικασίες των οργάνων του δήμου την περίοδο που τελειώνει”.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *