Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ: Ένα σενάριο Γιάννη Ζίγδη και μάλιστα χωρίς Αντρέα

Σχολιάζει ο Κ. Χαμπέρης

Προς ένα κόμμα Κασσελάκη, μικρό σαν κασελάκι:Η νέα ηγεσία αντί να προσδώσει κάποια δυναμική ξεθώριασε τελείως το προϊόν και το χειρότερο, δεν ξέρει πια και τι θέλει να το κάνει. Ουδείς γνωρίζει ούτε κι ο αρχηγός του, ο οποίος πάντως επιχειρεί να μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια ψηφιακή πλατφόρμα με διαχειριστή τον ίδιο.Σε βάθος χρόνου επιθυμεί Ένα προσωπικό κόμμα! Για αυτό πολλοί ομιλούμε ήδη για «κόμμα Κασσελάκη».

Fake συνέδριο-φιέστα τον Φλεβάρη: Μέχρι τις ευρωεκλογές αυτή η διάχυτη εντύπωση για κυοφορούμενο «κόμμα Κασσελάκη» θα έχει καταστεί βεβαιότητα κι αμέσως μετά από αυτές θα υλοποιηθεί με κάθε επισημότητα, όταν κάποτε γίνει το κανονικό συνέδριο.Γιατί το Φεβρουάριο θα γίνει ένα ακόμη ‘διαρκές’ συνέδριο-μαϊμού και θα είναι απλώς μια φιέστα αποθέωσης του αρχηγού ως έναρξη της τρίμηνης προεκλογικής περιόδου.

ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ή ΤΕΜΠΟΝΕΡΕΣ; Θα αποχαιρετήσει οσονούπω κι ο Διονύσης Τεμπονέρας, ενώ κι η αιμορραγία σε επίπεδο βουλευτών δεν πρόκειται να σταματήσει στους 11. Κάποιοι από τους βουλευτές είτε θα ακολουθήσουν τους 11 στο νέο φορέα είτε θα ανεξαρτητοποιηθούν και στη συνέχεια θα ενταχθούν στο ΠΑΣΟΚ. Αρκεί η αλλαγή «κατοικίας» τριών μόλις εξ αυτών για να προκύψει η απώλεια της ιδιότητας της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Αναφέρονται ήδη ονόματα και εκλογικές περιφέρειες …

Η ΝΕΑ ΟΜΠΡΕΛΑ: Οι πιστοί στον Αλέξη Τσίπρα (ο Χαμπέρης δεν ξεχνά τον Ραγκούση αλλά και τον πρ. Σωκράτη!) Όλγα, κυρ Αλέκος, Μαριλίζα, Κώστας και Θανάσης, Ράνια και Γιώργος … μετά τις ευρωεκλογές, χωρίς να αποκλείεται και ενωρίτερον- θα βρεθούν απέναντι, αν το παιχνίδι στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να το κάνουν οι Πολάκης-Τζάκρη-Γιώργος Τσίπρας και η στενή ομάδα των kaselistas. Μέχρι τότε θα ομνύουν σταθερά στο όνομα Αλέξης και θα θέτουν τον πήχη στο 17,8, ενώ φυσικά θα κάνουν κάθε τι, για να περάσει από κάτω.

ΜΑΡΙΛΕΝΕΣ Αν αναλωθούν σε μάχες για το παρελθόν, θα έχουν την γνωστή κακή τύχη των διασπάσεων στο χώρο της αριστεράς.Η προσπάθεια για ίδρυση νέου φορέα δεν θα είναι εύκολη ούτε χωρίς εντάσεις. Ένα κόμμα της ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν έχει κανένα μέλλον (< 3%) και αυτό το γνωρίζουν ακόμη και τα στελέχη της Ομπρέλας.

Με σκέτη «αριστερά», χωρίς «ριζοσπαστική», θα «σερφάρουν στο μέλλον» (κλιματική κρίση, τεχνολογικές εξελίξεις, τεχνητή νοημοσύνη, νέες εργασιακές σχέσεις, νέες ανισότητες, μεταναστευτικές ροές, γεωπολιτικές αναδιοργανώσεις, πανδημίες, πόλεμοι, ακρίβεια,  ακροδεξιά στροφή & απαξίωση της ΕΕ  ψηφιακός νέος κόσμος). Ξέχασαν τις κομμουνιστικές προσεγγίσεις και ψάχνουν να παρουσιάσουν νέο αφήγημα και κυρίως νέα πρόσωπα.

ΘΗΤΕΙΑ “15-19” Στην κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κassel ακολουθεί την τακτική …τα λέω στη νύφη για να τ’ ακούσει η πεθερά (Τσίπρας). Ο Τσίπρας ενεδρεύει, ενώ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση, ότι διαφωνεί μεν με την αποχώρηση των σαραντάρηδων αλλά δεν θέλει οι kaselistas να χρησιμοποιούν το όνομά του, προκειμένου να τους επιτεθούν. Τους το απαγόρευσε και μάλιστα με απόλυτο τρόπο και γι’ αυτό η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τις αποχωρήσεις ήταν μια οκτάβα πιο κάτω του αναμενόμενου…

Τo κουτί της ευρωκάλπης, λέει ο τέως, θα μετρήσει για όλους, το πόσα απίδια βάνει ο σάκος.  Ο Κασσελάκης, οι φευγάτοι αλλά και το ΠΑΣΟΚ θα συναγωνιστούν όλοι στο ίδιο ακριβώς άθλημα, το ποιος θα εκφράσει το αίτημα ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα του Ιουνίου η λέξη θα έχει στην συνέχεια διαφορετικό πρόσημο …

Ο μαντατοφόρος των Ιωαννίνων

Κ.Κ. ΧΑΜΠΕΡΗΣ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *