Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
σχόλια

ΣΥΡΙΖΑ εκλογές: Η Ήπειρος ψήφισε μαζικά Κασσελάκη και κάποιοι αισθάνονται ίλιγγο

Φωτογραφία: Όμηρος Χαρίσης

Στέφανος Καραμούτσιος

Αδιαμφισβήτητη πρωτιά Κασσελάκη δείχνουν τα ανεπίσημα αποτελέσματα (τα επίσημα προβλέπω ότι δεν θα βγουν ποτέ)των χθεσινών επαναληπτικών εκλογών στην Ήπειρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ στην Πρέβεζα την πρώτη Κυριακή Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος ξεπερνούσαν τον Κασσελάκη κατά σχεδόν 200 ψήφους, στις χθεσινές εκλογές ο Κασσελάκης έλαβε 606 ψήφους, έναντι 547 της Αχτσιόγλου.

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην Πρέβεζα αυτό αποδίδεται στο πρωτοπαλλήκαρο του Τζανακόπουλου, βουλευτή Κώστα Μπάρκα, που οι σχέσεις με τους φίλους του Τσακαλώτου είναι πολύ κακές.

Κατά τα άλλα στην Θεσπρωτία με τον πρώην βουλευτή κ. Κάτση να συμπαρατάσσεται με την πλευρά Κασσελάκη, ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε το 60% των ψήφων, ενώ στην Άρτα το αποτέλεσμα ήταν εξ ίσου εκκωφαντικό (Κασσελάκης 771, Αχτσιόγλου, 465 με την επιφύλαξη ενός μικρού αριθμού ψήφων).

Καθαρή νίκη σημείωσε ο Κασσελάκης και στα Γιάννενα, παρά την σκληρή μάχη που έδωσε η βουλευτής Μερόπη Τζούφη και οι πρώην βουλευτές Μαντάς και Στέφος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Αχτσιόγλου προηγήθηκε μόνο στο Ζαγόρι και στην Κόνιτσα (εκλογικά τμήματα, όπου ψήφισαν λίγα άτομα) ενώ στον υπόλοιπο νομό θριάμβευσε ο Κασσελάκης, ιδιαίτερα στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου στα 4 εκλογικά τμήματα πήρε 752 ψήφους έναντι 520 ψήφων της κ. Αχτσιόγλου.

Τα αποτελέσματα αυτά δείχνουν την απόσταση ανάμεσα στα τοπικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο και στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, όργανα που βρίσκονται σε μακροχρόνια χειμερία νάρκη. Μεγάλο μέρος της ευθύνης έχουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, οι οποίοι είχαν και έχουν προσωπική ατζέντα, χωρίς ποτέ να συγκρουστούν με τα κακώς κείμενα σε δήμους και περιφέρεια.

Έτσι όλοι αυτοί, που πλήγωσαν την βάση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι φυσικό την επόμενη ημέρα να αισθάνονται ίλιγγο μπροστά στο νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται στην Ήπειρο με τις ανακατατάξεις να παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Υστερόγραφο

Να πει κάποιος με τρόπο στον Στέφανο Τζουμάκα ότι δεν ζούμε στον Μεσοπόλεμο…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *