Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Δήμος Ιωαννιτών: Παράνομος και πραξικοπηματικός ο επιχειρούμενος τρόπος εκλογής του νέου Δημάρχου

Στέφανος Καραμούτσιος

Την προσεχή Τρίτη η Δημοτική Ομάδα της Νέας Εποχής του αποβιώσαντος Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ συνέρχεται για να εκλέξει νέο δήμαρχο, ερμηνεύοντας με αυθαίρετο τρόπο τον νόμο που προβλέπει τις διαδικασίες της εκλογής του.

Η ενέργεια αυτή  αποτελεί την αποκορύφωση των αυθαίρετων και παράνομων ενεργειών του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2019 και ο οποίος  μάλιστα φιλοδοξεί να είναι και ο επόμενος Δήμαρχος.

Από  αυτή εδώ την στήλη έχουμε περιγράψει με σαφήνεια, τι προβλέπεται από τον νόμο για την εκλογή νέου Δημάρχου στον Δήμο Ιωαννιτών. Πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Συνεπίκουρη στην ερμηνεία μας αυτή έρχεται, όπως αποκαλύπτεται, και η αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία απαντώντας στις 3 Φεβρουαρίου 2022, σε ερώτημα που είχε υποβληθεί για ανάλογη περίπτωση, περιγράφει με σαφήνεια τις διαδικασίες που προβλέπονται.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά την κατάθεση του πρακτικού σύμπραξης  των παρατάξεων, οι παρατάξεις πλέον λογίζονται ως μία  και ενιαία, ως παράταξη  με την οποία εξελέγη ο δήμαρχος και η διαδικασία για την εκλογή νέου δημάρχου, πραγματοποιείται με τη συμμετοχή όλων των δημοτικών συμβούλων, των συνεργαζόμενων παρατάξεων.

Μετά και την επίσημη αυτή θέση του Υπουργείου Εσωτερικών γίνεται φανερό ότι οι ενέργειες της φράξιας που κινεί τα νήματα στην παράταξη Ελισάφ είναι παράνομες και πραξικοπηματικές και αν επιμείνουν στον ολισθηρό αυτό δρόμο, θα είμαστε από τους πρώτους που θα προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια, προσβάλλοντας την νομιμότητα της εκλογής του νέου Δημάρχου.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 15

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *