Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γνώμη

Βαφτίσια στις 9 Ιουνίου

Τάκης Λιδωρικιώτης

Ο Τραμπ δεν θα είχε βγει χωρίς Ομπάμα, ούτε ο Κυριάκος δίχως Αλέξη! Χωρίς το ιστορικό παράδοξο της «πρώτης φοράς Αριστερά» δεν θα είχε αναδειχθεί στην ηγεσία της ΝΔ ούτε θα είχε εγκατασταθεί στο Μαξίμου.

Αντισύριζα

Στην δεύτερη τετραετία, τα καύσιμα αυτά εξαντλήθηκαν πια. Δεν είναι μόνον ότι έφυγε από την μέση ο δαιμονοποιημένος Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων, εξέλιπε το δολοφόνο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ (Μάνδρα, Μάτι) γιατί υπερκαλύφθηκε από το δολοφόνο κράτος Μητσοτάκη (Τέμπη, Ντάνιελ, Δαδιά, Πύλος). Παρεμπιπτόντως, δεν μάθαμε με πόσους ψήφους αθωώθηκε ομοφώνως η κ Δούρου ενώ το 13-0 του Παπά, το έχουμε εμπεδώσει. Έξι χρόνια μετά έχουμε χάσει και τον κ. Πατούλη, που αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα για τις αρμοδιότητες και έτσι πήρε 60%!

Από την άλλη, το «Μένουμε Ευρώπη» κατάντησε επιθεώρηση στο Δελφινάριο! Δεν είναι τόσο η Ευρωπαϊκή εισαγγελία για τα Τέμπη, όσο οι έρευνες για τα δις των απ’ ευθείας αναθέσεων στα ψηφιακά. Ο υπαινιγμός στο φιλοευρωπαϊκό συνθηματάκι, ήταν ανέκαθεν τα τάληρα. Εξάλλου και στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου κυρίως η απειλή για τα κονδύλια ήταν αυτή που ενόχλησε. Καθιστάμενοι αντιευρωπαϊστές, οσονούπω οι νεοδημοκράτες θα φωνάζουν με καμάρι: «Μένουμε Βουδαπέστη!»

Κανείς δεν θυμάται πια τα υπόλοιπα, κάτι πατατούλες στο ψητό, όπως την διαδοχή της κ Τασίας Χριστοφιλοπούλου από τον κοσμοπολίτη καθ. Καιρίδη, την ανένδοτη-πατριωτική στάση στα Βαλκάνια που κατάντησε να κάνουμε πλάτες στους Κοσσοβάρους ή την Αθήνα που ξαναέγινε Καμπούλ.

Τι θα γίνει μετά;

Ο διατελέσας Μωυσής, Τσώρτσιλ, Μακρόν  επιστρέφει οριστικά στα καθ’ ημάς. Η πιθανότητα να αναλάβει Πρόεδρος της Κομισιόν είναι μικρότερη από το να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Από την ώρα που ο Κυριάκος του ‘ευχήθηκε’ στον Εύοσμο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ξαναείδε άσπρη ημέρα …

Ο χρόνος μάζεψε πια τα πόδια του, ωστόσο ο επίλογος Μητσοτάκη δεν θα είναι ούτε σύντομος ούτε ήρεμος. Η διολίσθησή του προς τον αυταρχισμό θα είναι σαφέστατη. Στις 9 Ιούνη προβλέπεται βάπτιση ή για να κυριολεκτώ αναβάπτιση! Ο Κυριάκος θα αναγορευτεί επισήμως σε Ουγγαρέζο!

Στα πλαίσια αυτά, σε άρθρο του στο Liberal.gr ο κ Πορτοσάλτε εξηγεί γιατί ο Γεωργιάδης αποτελεί πλέον το αρχέτυπο του στελέχους. Ιδού πως ιχνογραφεί ο δημοσιογράφος-αγιογράφος τον πρωταγωνιστή του αύριο:
«Σίφουνας της Ρητορικής, υποβάλλει στο ακροατήριό του την αίσθηση της έκπληξης για ό,τι πρόκειται να πει. Με την αυτοπεποίθηση της ρητορικής δεινότητας, αυτοσχεδιάζει. Δεν λυγίζει από άγχος, δεν φοβάται!

Σε μια υποθετική Σχολή εκπαίδευσης, νέοι πολιτικοί, θα διδάσκονταν στο μάθημα της Ρητορικής, το κεφάλαιο «Γεωργιάδης». Ο Άδωνις είναι μια «σχολή» μόνος του. Είναι μια τεχνική που θέλει κότσια, μαχητικότητα και πίστη σε αυτό που πιστεύει. Απαιτεί διάβασμα, απομνημόνευση δεδομένων, παραγωγή επιχειρημάτων, προφανώς αντανακλαστικά, ετοιμότητα λόγου και εννοείται ένα περιβάλλον ευφυίας, τόλμης και θάρρους μέσα στο οποίο θα αναπτυχθούν τέτοιες δυνατότητες.»

Στο Protagon.gr , γραμμιτζήδικο κι αυτό αλλά ψευδώνυμο άρθρο, οικτίρει την ΝΔ γιατί επέτρεψε το ξέπλυμά του ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι. Στην πραγματικότητα ακομπανιάρει το Μαξίμου, που αντεπιτίθεται για τα Τέμπη.

Ως γνωστόν, το Μάτι υπήρξε απότοκο της λαμογιέν λειτουργίας πολεοδομιών επί δεκαετίες, της κλιματικής αλλαγής, της μνημονιακής αποδυνάμωσης των υπηρεσιών επειγόντων, της ακατάλληλης επιλογής ηγεσίας, όπως απέδειξαν ο πανικός κι οι προσπάθειες υπηρεσιακής συγκάλυψης Πέρα από πολλαπλή επιχειρησιακή ανεπάρκεια υπήρξε και πεδίο απαράδεκτων καθυστερήσεων του 112, γελοίας επικοινωνιακής διαχείρισης καθώς και επίδειξης κυνισμού διαφόρων αξιωματούχων.

Παραλλήλως, υπήρξε προβλέψιμη διάθεση τυμβωρυχίας εκ μέρους της τότε αντιπολίτευσης και ενδεχομένως πράγματι, της διασφάλισε το 2019 την αυτοδυναμία. Ο τότε Αρχηγός Στρατού , ο τότε αρχηγός Αστυνομίας, ο προηγούμενος αρχηγός ΠΣ, ο τότε επικεφαλής του ΕΚΕΠΥ υπήρξαν διακεκριμένα στελέχη της ΝΔ που συμμετείχαν όλοι τους στην κρίσιμη διαχείριση επί ΣΥΡΙΖΑ κι ενημέρωναν καταλεπτώς τον κ Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή. Τι να περιμένει λοιπόν έξι χρόνια μετά; Ότι ήταν να πάρει από αυτή την υπόθεση το έχει ήδη πάρει και με το παραπάνω.

Ας δούμε όμως τι «καταλογίζεται» στην Νέα Δημοκρατία, προσδοκώντας προφανώς την από δω και πέρα αλλαγή υποδείγματος:

«Φταίει το πολιτικό «κομ ιλ φο» της Νέας Δημοκρατίας —Είπε ποτέ η ΝΔ για το Μάτι ότι «το κράτος σκοτώνει—Εργαλειοποίησε τους συγγενείς—Προσπάθησε να παρουσιάσει ως δολοφόνο τον Αλέξη Τσίπρα; —Πήγε στην Ευρωβουλή να πακετάρει τις τηλεοπτικές άδειες, τη Novartis (ότι ο Τσίπρας ήθελε στη φυλακή τους πολιτικούς του αντιπάλους), το αίσχος της Μόριας και το έγκλημα στο Μάτι; Μίλησε για το κράτος δικαίου και τη μεταχείριση των προσφύγων επί ΣΥΡΙΖΑ; Είπε ότι η τότε κυβέρνηση έστειλε τον κόσμο στον θάνατο με εντολή της Τροχαίας; —Ζήτησε να πάει φυλακή οποιοσδήποτε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιος φταίει που δεν έγιναν όλα αυτά; …Προφανώς η Νέα Δημοκρατία φταίει και το αστικό πολιτικό της κράτημα. Αυτό της μη αντεκδίκησης και του «να μην εκτεθεί η χώρα». Μήπως όμως το παρατράβηξε με τις ευγένειες…»

Ίσως αυτό ότι … κακώς δεν πήγαν την Novartis στην Ευρώπη, να είναι εκδήλωση χιούμορ. Ωστόσο σκληρό ροκ προβλέπεται μετά τον πικρό καφέ της 9ης Ιουνίου. Πρωτοχορευτής χάρμα θα είναι ο Άδωνις κι ατζέντα η αναφερομένη. Απέναντι άραγε σε αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιοριστεί να χειροκροτά την κ Ζωή Κωνσταντοπούλου ή σκέφτεται τίποτε καλύτερο;

σχετικές αναρτήσεις

1 από 16

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *