Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Στην κηδεία ο Πικραμμένος

Πικράθηκε η κυβέρνηση από τον ορυμαγδό των διαμαρτυριών των βασιλουχουντικών για την απόφαση Μητσοτάκη να μην γίνει η κηδεία του έκπτωτου βασιλιά δημοσία δαπάνη και με τιμές Αρχηγού κράτους.

Ήταν τέτοια η αγανάκτηση που έφτανε στο Μαξίμου από την εκλογική βάση του κόμματος και τέτοιος ο πανικός που επικράτησε από το κράξιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ορισμένοι εισηγήθηκαν στον Μητσοτάκη να ανατρέψει την απόφαση και να ευθυγραμιστεί με το κανάλι του Φαλήρου.

Επειδή όμως μια τέτοια υποχώρηση θα ήταν εξευτελιστική για την κυβέρνηση και για τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αποφασίστηκε σήμερα το πρωί να αναβαθμιστεί η κυβερνητική εκπροσώπηση με την συμμετοχή του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι ο κ. Πικραμμένος προσέλαβε τον κ. Λιγνάδη για να τον διδάξει πώς θα κλαίει καλύτερα στην κηδεία του έκπτωτου μονάρχη.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *