Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
περιβάλλον

Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταστρεπτικές παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τις καταστρεπτικές παρεμβάσεις στον ποταμό Λούρο παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινή», η παραγγελία εστάλη τη Δευτέρα από τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η εισαγγελική παραγγελία αναφέρεται και στα δύο ρεπορτάζ της εφημερίδας, που ανέδειξαν το θέμα (29.11.22 και 28.12.22) και ζητάει να διερευνηθεί κατεπειγόντως το ενδεχόμενο παράβασης της εθνικής περιβαλλοντικής νομοθεσίας και γενικώς της τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που εμποδίζει την υποβάθμιση του θέματος από την Περιφέρεια Ηπείρου, η οποία εξακολουθεί να αρνείται ότι συντελέστηκε περιβαλλοντική ζημιά.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *