Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
παράδοσηπεριβάλλον

Η Πέρδικα Θεσπρωτίας ένα από τα τρία ομορφότερα χωριά της Ελλάδας

Η Πέρδικα Θεσπρωτίας ένα από τα τρία ομορφότερα χωριά της Ελλάδας που προκρίθηκαν από το υπουργείο Τουρισμού, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Πρωτοβουλία με την επωνυμία «Best Tourism Villages» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO).

Τα άλλα δύο είναι η Αρναία Χαλκιδικής και το Φισκάρδο στην Κεφαλονιά.

Με περίπου 3.500 κατοίκους και 30 χλμ από την Ηγουμενίτσα, το χωριό βρίσκεται ανάμεσα στην Πάργα και τα Σύβοτα, χτισμένο πάνω σε λόφο και μπροστά από μαγευτικές παραλίες.

Ο Μούρτος στην ευρύτερη περιοχή

 

Ο θεσμός «Best Tourism Villages», σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοβουλία για την ανάδειξη αυτών των χωριών όπου ο τουρισμός διατηρεί πολιτισμούς και παραδόσεις, γιορτάζει τη διαφορετικότητα, παρέχει ευκαιρίες και προστατεύει τη βιοποικιλότητα. Επιπλέον, ξεχωρίζοντας τα χωριά που αποτελούν εξαιρετικά παραδείγματα τουριστικών προορισμών με πολιτισμικά και φυσικά πλεονεκτήματα, ο θεσμός καθιστά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμό, σύμμαχο στην προσπάθεια για την περαιτέρω βιώσιμη ανάπτυξή τους.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *