Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
παράδοση

Εντυπωσίασε η Μερόπη Τζούφη στο “Αντάμωμα Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής”

Σας είχαμε ενημερώσει για τις χορευτικές επιδόσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων Μερόπης Τζούφη, η οποία παρά τις πολιτικές της υποχρεώσεις δεν άφησε φέτος το καλοκαίρι πανηγύρι για πανηγύρι στο νομό Ιωαννίνων που να μη το επισκεφθεί και κυρίως να μην αποδείξει ότι είναι ασυναγώνιστη στο χορό.

Στο χορό που όπως σημειώνουν οι ειδικοί η κ. Τζούφη συνδυάζοντας το απαράμιλλο ήθος και ύφος της Ζαγορίσιας παράδοσης τον μετουσιώνει  σε ένα ρεσιτάλ σωματικής και ψυχικής αρμονίας και ανόθευτης και πηγαίας έκφρασης, μια πραγματική ιεροτελεστία.

Αυτά τα στοιχεία των χορευτικών της επιδόσεων ανέδειξε η κ. Τζούφη στο “Αντάμωμα Καλλιτεχνών Παραδοσιακής Μουσικής” που έγινε στο Μονοδέντρι Ιωαννίνων στις 10 Αυγούστου στο θέατρο Άγγελου Κίτσιου, μια εκδήλωση που διοργάνωσε το ΔιΚΗΜ (Διεθνές Κέντρο Ηπειρώτικης Μουσικής).

Όπως αναφέρουν πολλοί αναγνώστες μας που παρακολούθησαν την εκδήλωση μπορεί η Ηπειρώτικη Μουσική να ήταν το κεντρικό γεγονός όμως εκείνη, που έλαμψε το άστρο της, ήταν η αγαπημένη των Ζαγορισίων, Μερόπη, που έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ.

Α.Α

σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *