Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνίαπαράδοση

Ήθελαν να αναβιώσουν το πάλαι ποτέ πολεμικό πνεύμα των Κραψιτών; (βίντεο)

Σ. Κραψίτης

Είναι γνωστή η αγάπη των Κραψιτών προς τις πολεμικές τέχνες και το πλιάτσικο στο οποίο επιδόθηκαν με επιτυχία στο πέρασμα των αιώνων.

Συνήθειες που “ξέχασαν” τις τελευταίες δεκαετίες, όταν αποφάσισαν να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη κοινωνία και έκτοτε διάγουν βίον ειρηνικόν.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι δεν ξέχασαν τις παλιές συνήθειες και αποφάσισαν να αναβιώσουν τα κατορθώματα των προγόνων τους και από όσα φέρνει στο φως η αστυνομική έρευνα μάλλον ήθελαν  και να τους ξεπεράσουν, μετατρέποντας το ορεινό χωριό σε ένα μικρό ελληνικό Λαζαράτι.

Άλλωστε το Λαζαράτι ( το μόνο μουσουλμανικό χωριό) στην Ελληνικότατη Δρόπολη της Β. Ηπείρου δεν απέχει και πολύ από το χωριό Γράψη της ίδιας περιοχής, από όπου σύμφωνα με την ιστορική παράδοση ένας μέρος των κατοίκων, πεταλώνοντας ανάποδα τα άλογα (αλογοσούρτες) διέφυγαν περνώντας τα σύνορα και εγκαταστάθηκαν στην δική μας Κράψη για να γλυτώσουν την μήνιν του τοπικού μπέη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 19

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *