Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννεναπεριβάλλον

Μ. Τζούφη: Άμεσα μέτρα για την αιθαλομίχλη στα Ιωάννινα


Την άμεση λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την αντιμετώπιση της αιθαλομίχλης και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων ζητά η Μερόπη Τζούφη από τον υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Θόδωρο Σκυλακάκη.

Η βουλευτής Ιωαννίνων, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, τονίζει πως σε μια περίοδο που οι πολίτες δυσκολεύονται να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες λόγω των αυξημένων τιμών ενέργειας και τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, οι αρμόδιοι φορείς παραμένουν απλοί παρατηρητές του επικίνδυνου φαινομένου. Όπως επισημαίνει, τόσο η Περιφέρεια Ηπείρου όσο και το υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες για την προστασία της δημόσιας υγείας των πολιτών στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής της Νέας Αριστεράς καλεί τον αρμόδιο υπουργό να παρουσιάσει συγκεκριμένες προτάσεις και μέτρα για την αντιμετώπιση της ρύπανσης και της αιθαλομίχλης, όπως και αν προτίθεται να ανακατευθύνει εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους ώστε να λυθούν τα ενεργειακά και περιβαλλοντικά προβλήματα των Ιωαννίνων.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 8

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *