Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Γιάννενα

Γιάννενα: Πρώτα …στον κορωνοϊό και στην αιθαλομίχλη

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου, τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων για την επιδημιολογική επιτήρηση του κορονοϊού σε αστικά λύματα, το οποίο λειτουργεί υπό το συντονισμό του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα τα Γιάννενα παρουσιάζουν την μεγαλύτερη αύξηση (+116%) και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη (+60%), η Αττική (+56%), το Ηράκλειο (+31%), τα Χανιά (+18%) και η Πάτρα (+13%).

Πρωταθλήτρια επίσης είναι η πρωτεύουσα της Ηπείρου και στην ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω της αιθαλομίχλης με τους αρμόδιους να μένουν απαθείς.

Μάλιστα το Επιμελητήριο Ιωαννίνων ζητά με επιστολή που απευθύνει ο Πρόεδρός του προς τους αρμόδιους Υπουργούς, τον Περιφερειάρχη αλλά και τον Δήμαρχο να ληφθούν μέτρα για την ατμοσφαιρική ρύπανση στο λεκανοπέδιο.

“Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις το λεκανοπέδιο αντιμετωπίζει προβλήματα ρύπανσης ενώ ταυτόχρονα «διακρίνεται» για τις ανεπαρκείς υποδομές για την χρήση φθηνού πετρελαίου με δεδομένο ότι πολυκατοικίες στα Γιάννενα χρησιμοποιούν καυστήρες-λέβητες πετρελαίου που έχουν να λειτουργήσουν εδώ και περίπου 15 χρόνια”, αναφέρει στην επιστολή.

“Πιο συγκεκριμένα στις μετρήσεις που διεξήχθησαν και την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων η μέση τιμή στα μικροσωματίδια έφτασε στα 111,5 μικρογραμμάρια στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων ενώ ακόμη υψηλότερη -118 μικρογραμμάρια – έδειξε ο σταθμός της Ανατολής ενώ σε κάποιες περιπτώσεις κυρίως τις βραδινές ώρες η τιμή άγγιξε τα 200 με ανοδική τάση” επισημαίνει η ανακοίνωση.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *