Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Σπύρος Ριζόπουλος: Εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού αιώνες τώρα

Ενώ οι εκδηλώσεις στα Γιάννενα για τον εορτασμό του ΟΧΙ κύλησαν στους γνωστούς ρυθμούς τους γραφικού επαρχιωτισμού, που χαρακτηρίζει το τοπικό πολιτικό προσωπικό, όταν  μας επισκέπτεται κάποιος μεγαλόσχημος  εξ Αθηνών, επαρχιωματισμού που τον εξέφρασε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ο τοπάρχης της Ηπείρου κ. Καχριμάνης με την άποψή του ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι ακόμη και με την σκόνη του Μητσοτάκη, εκείνος που μακράν είναι ο κερδισμένος του τριημέρου είναι ο  Σπύρος Ριζόπουλος.

Θέλοντας να αποστασιοποιηθεί  από το κλίμα της νοσηρότητας, που σηματοδοτεί ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, του Πάτση και των λοιπών σκανδάλων, ο κ. Ριζόπουλος επέλεξε τον χώρο της Βορείου Ηπείρου για να τιμήσει το έπος του 40.

Μακριά από τους διαγκωνισμούς για μια χειραψία με τον Μητσοτάκη, ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου προτίμησε τις ειλικρινείς χειραψίες των Ελλήνων της Δρόπολης, εκεί που χτυπά για αιώνες η καρδιά του Ελληνισμού.

Η συμμετοχή του Σπύρου Ριζόπουλου στο μνημόσυνο στους Βουλιαράτες και στις άλλες εκδηλώσεις που τελέστηκαν στα Ελληνικά χωριά της Βόρειας Ηπείρου  δεν ήταν μια έξυπνη επικοινωνιακή επιλογή αλλά και μία ευκαιρία για να αναβαπτισθεί στις αξίες του γνήσιου Ηπειρωτισμού, που μπορεί ενταγμένος στις νέες προκλήσεις των καιρών, να κάνει θαύματα.

 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *