Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Παραπολιτικά

Η σκόνη του …Κυριάκου

Θέλοντας να ξεφύγει από τα καθιερωμένα κλισέ που παπαγαλίζουν οι πολιτικοί μετά το τέλος των παρελάσεων στις εθνικές επετείους, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης  δήλωσε ενθουσιασμένος για την συμμετοχή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στα Γιάννενα, την οποία χαρακτήρισε ιστορική, αφού πρώτη φορά πρωθυπουργός ήλθε στην πόλη μας για αυτό το σκοπό.

Και αναλύοντας την δήλωσή του ο σοφός Νέστορας της Αυτοδιοίκησης είπε ότι ο παππούς του έλεγε ότι και την σκόνη του να αφήσει ένας επισκέπτης, αυτό είναι καλό.

Σε ερώτηση δε των δημοσιογράφων, εάν με αυτό υπονοεί κάτι καλό για τα Γιάννενα και την Ήπειρο, πχ για τον  δρόμο Ιωαννίνων Κακαβιάς, ο κ. Καχριμάνης, κάνοντας την Σφίγγα, απάντησε ότι δεν είναι ο αρμόδιος να το ανακοινώσει.

Έτσι προς το παρόν περιοριζόμαστε στην σκόνη του Κυριάκου, αν βέβαια έμεινε κάτι από αυτή, αφού το ξεσκόνισμα που του έγινε από το διαρκές γλείψιμο του Δημάρχου ήταν  άνευ προηγουμένου, κάτι που φάνηκε να το απολαμβάνει ο κ. Μητσοτάκης.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *