Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Το θεωρείο του Απόκαυκου

Συγκλονίζει το προσωπικό δράμα του Μωυσή Ελισάφ

Να έρχεται στην πόλη σου πρωθυπουργός  και μάλιστα του διαμετρήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να λάβει μέρος στις εκδηλώσεις για το έπος του 40, κάτι που γίνεται  για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης και στην παρέλαση να μη συμμετέχει η μπάντα του Δήμου, που και αυτό γίνεται για πρώτη φορά, αυτά είναι γεγονότα που θα λύγιζαν και τον πιο ισχυρό ανθρώπινο χαρακτήρα.

Πόσο μάλλον την ευαίσθητη καρδιά του Δημάρχου Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, ο οποίος αντικρίζοντας την λειψή στρατιωτική μπάντα (αποτέλεσμα της συρρίκνωσης της ιστορικής 8ης Μεραρχίας) απέναντι από την εξέδρα των επισήμων αντί της Φιλαρμονικής του Δήμου, όπως ήταν φυσικό λύγισε και ήταν απαρηγόρητος.

Και αυτό το χουνέρι να σου το κάνουν τα δικά σου παιδιά, αυτό είναι κάτι που δεν καταπίνεται με τίποτε.

Διαβάστε σχετικά: Σε πολιτική ήττα πρώτου μεγέθους οδήγησε τον Μωυσή Ελισάφ η σύγκρουσή του με τους μουσικούς του Πνευματικού Κέντρου

σχετικές αναρτήσεις

1 από 6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *