Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

Εκνευρισμός στο ΠΑΣΟΚ για τον Κωνσταντίνο Γάτσιο

Τον εκνευρισμό του τοπικού ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η παρουσία του Κωνσταντίνου Γάτσιου στην δεξίωση που παρέθεσε ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Σε μια εποχή που οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και προσωπικά τον κ. Μητοτάκη είναι τεταμένες για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο κ. Γάτσιος, χωρίς να έχει κανένα θεσμικό ρόλο παραβρέθηκε στην δεξίωση, σε αντίθεση με άλλα στελέχη που απουσίαζαν, αν και είχαν θεσμικό ρόλο.

Το γεγονός σχολιάστηκε αρνητικά από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, ενώ ορισμένοι εξέφραζαν την γνώμη ότι ο Γάτσιος με την στάση του πρέπει να αποκλειστεί από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες εκλογές.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές του 2019 ο κ. Γάτσιος, που το 2017 διεκδίκησε την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ήταν υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στο νομό Ιωαννίνων και κατέλαβε την πρώτη θέση, χωρίς να εκλεγεί, αφού το κόμμα του, λόγω του εκλογικού συστήματος απέτυχε να κερδίσει έδρα στο νομό Ιωαννίνων.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε ο κ. Γάτσιος φιγουράρει πίσω από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα, περιμένοντας να χαιρετήσει τον κ. Μητσοτάκη, που παρακολουθούσε τον Αρχηγό του κόμματός του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *