Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Εδώ και τώρα μέτρα για τις συμπεριφορές τύπου Καψάλη και Γάτσιου

Δεν είναι μόνο η περίπτωση του Κωνσταντίνου Γάτσιου, του οποίου η συμπεριφορά εξόργισε τα στελέχη και τον κόσμο του τοπικού ΠΑΣΟΚ με την παρουσία του στην δεξίωσηση που παρέθεσε ο κ. Καχριμάνης στον κ. Μητσοτάκη, όταν κυριολεκτικά “είδε φως και μπήκε”, αφού δεν τον κάλεσε κανένας. Και πώς να τον καλούσαν άλλωστε, αφού δεν έχει καμιά θεσμική ιδιότητα.

Την θεσμική ιδιότητα που έχει όμως και την εκμεταλλεύεται  ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Καψάλης, ο οποίος αν και δηλώνει ΠΑΣΟΚ, εδώ και χρόνια είναι προσδεδεμένος στο άρμα του κ. Καχριμάνη, αποτελώντας τον “Δούρειο ίππο” της δημοκρατικής παράταξης.

Μάλιστα όπως σχολιάζουν στο τοπικό ΠΑΣΟΚ την  υποδοχή του κ. Μητσοτάκη στο Καλπάκι από τον κ. Καψάλη δεν θα την έκανε ούτε ο πιο γαλάζιος Δήμαρχος!

Στοιχείο σκληρής κριτικής για τον Δήμαρχο Πωγωνίου είναι το γεγονός  ότι στην προσφώνηση του Πρωθυπουργού ο κ. Καψάλης δεν ανέφερε ούτε λέξη για το πάνδημο αίτημα να κατασκευαστεί ο δρόμος Ιωαννίνων- Κακαβιάς σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, για να μην στενοχωρήσει τον κ. Καχριμάνη.

Τέτοιες πρακτικές τοπικών παραγόντων αποτελούν εμπόδιο στην ανασύνταξη του κόμματος και αγιάτρευτες πληγές του ΠΑΣΟΚ  στο Νομό Ιωαννίνων.

Ο τρόπος δε που πολιτεύονται οι παράγοντες αυτοί, που μετέρχονται κάθε μέσου για να διατηρήσουν την θέση τους στο τοπικό σύστημα εξουσίας, αποτρέπει την επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με την βάση του.

Έτσι η χθεσινή συμπεριφορά του Κωνσταντίνου Γάτσιου, προστιθέμενη σε αυτές τις χρονίζουσες συμπεριφορές και πρακτικές παραγόντων του ΠΑΣΟΚ, τύπου Καψάλη, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής της βάσης του ΠΑΣΟΚ, που απαιτούν από την νέα Ν.Ε  να λάβει “εδώ και τώρα” μέτρα για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, πριν τις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τοξότης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 41

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *