Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Κοινωνία

Γιάννενα: Ανάστατοι οι γιατροί του Γ.Ν. Χατζηκώστα για την μετακίνηση 5 παθολόγων στο Γ.Ν. Κέρκυρας

Πάει καιρός που στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του λόγω της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου σε  ιατρικό προσωπικό.

Οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας αλλά και η έλλειψη εργασιακής ειρήνης εξ αιτίας της αυταρχικής συμπεριφοράς του διοικητή, Λεωνίδα Ρουμπάτη, οδήγησαν στην παραίτηση δύο γιατρών στην Παθολογική και Καρδιολογική Κλινική, κάνοντας πιο προβληματική τη λειτουργία του πολύπαθου  Νοσοκομείου.

Αντί το υπουργείο Υγείας να προχωρήσει στην προκήρυξη θέσων ιατρικού προσωπικού για να καλύψει τα κενά σε ένα νησί με χιλιάδες τουρίστες σε πρώτη φάση το πρόβλημα επιχειρήθηκε να αντιμετωπιστεί με την μετακομιδή των ασθενών σε Νοσοκομεία της Ηπείρου και σε δεύτερη φάση με την πίεση στους παθολόγους του ΠΓΝΙ, του ΓΝ Χατζηκώστα και του ΓΝ Φιλιατών να συναινέσουν «εθελοντικά» στη μετακίνηση τους στο ΓΝ Κέρκυρας για να καλυφθούν 12 εφημερίες μέσα στον μήνα.

Επειδή όμως κανένας από αυτούς δεν εκδήλωσε την προθυμία του να εγκαταλείψει τη θέση του και να ξεσπιτωθεί για πέντε ημέρες τον μήνα, σήμερα με διαταγή της 6ης ΥΠΕ πέντε  Παθολόγοι του ΓΝΙ « Γ. Χατζηκώστα» διατάσσονται να μεταβούν στην Κέρκυρα  για να καλύψουν τις εφημερίες στο Γ.Ν. Κέρκυρας.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Γ.Ν. Χατζηκώστα, όπου οι θέσεις των γιατρών δεν περισσεύουν, με το συνδικαλιστικό όργανο των Νοσοκομειακών Ιατρών να καταγγέλλει με ανακοίνωσή του τις τελευταίες εξελίξεις και να απαιτεί να σταματήσουν “τα εντέλλεσθε” και  να ζητά την άμεση πρόσληψη μόνιμου προσωπικού τόσο στο ΓΝ Κέρκυρας, όσο και στα νοσοκομεία της Ηπείρου .

σχετικές αναρτήσεις

1 από 18

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *