Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Άλλο πράκτορας και άλλο εισπράκτορας

Τώρα τέρμα εμείς;

Πολλοί εκ των «αρίστων» έχουν θητεύσει στο Λονδίνο ή στα περίχωρα του. Οι μεγάλες οικογένειες του τόπου έχουν εκεί τα γραφεία τους. Μερικοί έχουν κάνει κι αγορές σημαντικές, μέχρι και ποδοσφαιρικές ομάδες της Premier League!

Δεν τους καλούν βέβαια και στο Μπάκιγχαμ, ωστόσο πίσω στο χωριό συμπεριφέρονται σαν να τόχουν μισιακό το βασίλειο με την Ελισάβετ. Και στην Αλβανία μπορείς να δει κανείς ανάλογο παιγνίδι, με την πιο όμως κάτω κατηγορία. Εκεί, παριστάνουμε εμείς το προχωρημένο Λονδίνο…

Αυτοί οι imitation λόρδοι είναι αναντάμ – μπαμπαντάμ νεοδημοκράτες.

Στην μεν Γηραιά Αλβιόνα ψοφάνε για αυτοκρατορικές τελετές, για την πολιτική ευθιξία ala Torries και για μια δημοσιογραφία τύπου BBC. Μπορούν να σου μιλάνε επί ώρες για το πώς το αρχαιότερο κοινοβουλευτικό σύστημα ξέρασε τον κλόουν Μπόρις Τζόνσον!

Στην Ελλαδίτσα όμως τους αρέσουν οι «αλήτικες τρολιές» του Ρωμανού του Μελωδού, ενώ βρίσκουν απολύτως φυσιολογικές ασυναρτησίες όπως ότι ο κ. Πρωθυπουργός αγνοούσε τις ηλίθιες ενέργειες του … Coulis. Ακούνε μόνο ΣΚΑΙ και MEGA που τα έχουν παιδιά από τον κύκλο τους, οπότε βρίσκουν φυσιολογικό και το να κρύβεται ο λεοντόκαρδος πίσω από τα φουστάνια της εισαγγελέως κ Βλάχου.

Δοθείσης της συριζαϊκής μοχθηρίας που τους απείλησε στο πρόσφατο παρελθόν, οι φιλελέδες δεν απέρριπταν καν την Χρυσή Αυγή. Δεν είναι παράξενο που πιστεύουν ακόμη ότι μίαν ημέρα όλα αυτά θα περάσουν σαν εφιάλτης κι η μαεστρία του Coulis θα εξυμνηθεί από τον Δημήτρη τους στην σαιξπηρική τραγωδία «Ο Κοριολανός».

Οι εν λόγω κύκλοι προ μηνών κι επ’ ευκαιρία της παρουσίας του κ Μητσοτάκη σε κάποια βρετανικά ΜΜΕ, κατελήφθησαν από την συνήθη ομαδική φρενίτιδα, διασπείροντας τον «ενθουσιασμό» στους αναγνώστες τους, ότι τάχα ο statesman Μητσοτάκης έχει funclub στο Λονδίνο και μας φθονούν οι Εγγλέζοι που έχουμε τέτοια πρωθυπουργάρα.

Ο ελαφρύς κ Τζόνσον τρέχει ήδη το τελευταίο του κατοστάρι και φαίνεται πως σύντομα ακολουθεί κι ο δικός μας, που εζήλωσε δόξα πράκτορα Θου-Βου, μονίμως μεταξεταστέου. Το προφητικό σύνθημα της Σχολής Πρακτόρων, όπου μαθήτευε ο ΘουΒου ήταν γραμμένο στον τοίχο  κι έλεγε «ΑΛΛΟ ΠΡΑΚΤΩΡ, ΑΛΛΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΩΡ!»

Σε λίγο, δηλαδή, κι η ΝΔ, σαν τους Torries, θα συζητά για το αν θα κάνει αρχηγό της την Μισέλ Ασημακοπούλου ή τον αρρενωπό Άδωνη.

Τώρα λοιπόν που θα είναι κι οι δύο τέως, μήπως ήρθε πράγματι η ώρα για εκείνη την ανταλλαγή;

Tάκης Λιδωρικιώτης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *