Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Η άποψή μας

Τοξικό κλίμα

 

Ήταν ένα επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο το χθεσινό, που συνήλθε ύστερα από τον Φλεβάρη του 2020 στην ιστορική αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη, περίσσευαν οι προσωπικές επιθέσεις και οι αντεγκλήσεις και η τοξικότητα ήταν διάχυτη.

Ένας πρόεδρος κατώτερος των περιστάσεων, ανίκανος να διευθύνει, ένας δήμαρχος που ενώ ζητούσε να πέσουν οι τόνοι, σε κάθε παρέμβασή του τορπίλιζε το κλίμα, με αποτέλεσμα τις συνεχείς αντιπαραθέσεις που οδήγησαν την εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση να ξεπεράσει τις 4 ώρες!

Ευθύνες σε αυτό δεν έχει μόνο η  δημοτική Αρχή αλλά και η Αντιπολίτευση αλλά όπως και να το κάνουμε από τη στάση της πρώτης διαμορφώνονται οι συνθήκες για μια γόνιμη και δημιουργική συζήτηση, κάτι που δεν συνέβη στη χθεσινή συνεδρίαση.

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο κ. Μπαρτζιώκας με την ΔΕΥΑΙ να δέχεται σκληρή κριτική για τις ελλείψεις και τα λάθη της και με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης να μη μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις σε ζητήματα που ο ίδιος ευρισκόμενος στα έδρανα της Αντιπολίτευσης πλειοδοτούσε σε κατηγορίες.

Για την οικτρή εικόνα που παρουσιάζουν τα δημοτικά διαμερίσματα που τα έχει καταπιεί η βλάστηση και τα άκοπα χόρτα ο ένοχος για τον δήμαρχο είναι ο μήνας …Μάϊος, αφού φέτος ήταν ζεστός, ύστερα από μια περίοδο με ψυχρό κλίμα.

Τέλος για τα ζητήματα ηθικής τάξης κανένας δεν έγινε σοφότερος με τον κ. Ελισάφ να δηλώνει ότι δεν είναι κομματάρχης και ότι η δημοτική Αρχή δεν “βολεύει” τους φίλους της.

Μια σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι οι εικόνες παρακμής που παρουσίασε το δημοτικό συμβούλιο δεν έφτασαν ούτε θα φτάσουν ποτέ στους δημότες, αφού όσα συνέβησαν έγιναν σε στενό κύκλο και όσοι παρακολουθούσαν την απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου ζήτημα είναι, αν ξεπέρασαν τους τριάντα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *