Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ

Όταν γνωμοδοτεί ο Δήμαρχος, γελάνε και τα περιστέρια της πλατείας

Για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Παπαγεωργίου έκανε νομική γνωμοδότηση, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη νομική υπηρεσία του Δήμου.

Συγκεκριμένα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  ο κ. Παπαγεωργίου απεφάνθη ότι η συνεδρίαση δεν έπρεπε να μεταδοθεί είτε διαδικτυακά μέσω του you tube του Δήμου είτε από τα ΜΜΕ, γιατί αυτό εμπίπτει στους περιορισμούς του ΕΣΡ.

Τώρα, αν οι γνωματεύσεις του νομικού Παπαγεωργίου παραπέμπουν σε ήρωες του Ελληνικού Κινηματογράφου και προκαλούν άφθονο γέλιο, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση.

Το γεγονός όμως  πέρα από την κωμική του πλευρά έχει και σοβαρές διαστάσεις, γιατί στη ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών αυτή συνεδρίαση, η δημοτική Αρχή Παπαγεωργίου λίγες ημέρες προ των εκλογών έφερε θέματα για την εξυπηρέτηση ημετέρων.

Ποιος είπε ότι δεν είναι πονηρός ο κ. Τραμπάκουλας;

Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 9

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *